(P) Turneu de StarCraft 2 cu premii de $25.000 la DreamHack Bucureşti

| 07.04.2014
(P) Turneu de StarCraft 2 cu premii de $25.000 la DreamHack Bucureşti

DreamHack Bucureşti 2013 a stabilit un nou record: “Cel mai puternic turneu de StarCraft 2 din istorie”. Yun “TaeJa” Young Seo l-a învins atunci în finală pe Lee “INnoVation” Shin Hyung, prevestind astfel succesul de care jucătorul Team Liquid urma să se bucure şi la DreamHack Winter 2013.

Anul acesta, între 26 şi 27 aprilie, DreamHack Bucureşti va fi prima oprire dintre cele cinci planificate pentru circuitul DreamHack Open 2014. La Sala Polivalentă din capitală, 96 de jucători se vor lupta pentru premii în valoare totală de 25.000 de dolari şi cele 4000 de puncte StarCraft 2 World Championship Series (WCS) puse în joc pentru etapa inaugurală a circuitului. Mai mult, primii patru jucători se vor califica automat şi în turneul de la DreamHack Winter 2014. Competiţia se va transmite pe Dolce Sport, canalul de televiziune de la Romtelecom, dar şi online, pe www.dolcesport.ro.

Cei 25.000 de dolari vor fi împărţiţi astfel:

  • Locul 1 – 10.000 USD
  • Locul 2 – 5.000 USD
  • Locurile 3 şi 4 – 3.000 USD fiecare
  • Locurile 5 – 8 – 1.000 USD fiecare

Respectând tradiţia ediţiilor precedente, înscrierile în turneul DreamHack Open 2014 sunt deschise atât jucătorilor profesionişti, cât şi celor amatori.

Nick “Tasteless” Plott, Dan “Artosis” Stemkoski, Ben “DeMusliM” Baker şi Geoff “iNcontroL” Robinson – experţi StarCraft 2 cunoscuţi la nivel mondial, se vor afla la Bucureşti pentru a comenta întregul turneu. Acestora li se va alătura moderatoarea Sue “Smix” Lee, care va discuta cu jucătorii şi va întreţine atmosfera antrenantă, specifică evenimentului.

DreamHack Bucureşti – cel mai mare eveniment de sport electronic din România

DreamHack Bucureşti se întoarce la Sala Polivalentă din Capitală, pentru al doilea an consecutiv. Timp de două zile, între 26 şi 27 aprilie, Bucureştiul va fi kilometrul 0 al gamingului, atât pentru unii dintre cei mai cunoscuţi jucători profesionişti din întreaga lume, cât pentru pasionaţii de sport electronic din România.

“DreamHack Bucureşti pune România pe harta mondială a sportului electronic. Evenimentul s-a transformat deja în tradiţie şi se bucură de un succes deosebit. În 2012 a fost mare, anul trecut – mai mare, iar anul acesta va fi uriaş. Sunt peste 3 milioane de pasionaţi ai jocurilor video în România. Printre ei, avem jucători profesionişti care urcă pe podiumurile competiţiilor internaţionale de gaming şi ajung să fie mult mai cunoscuţi în afara graniţelor, decât în ţară. Toţi aceşti oameni merită un eveniment al lor. Ne bucurăm că le putem oferi asta, cu sprijinul partenerilor noştri principali Romtelecom, Cosmote, Intel şi NESCAFÉ 3in1,” a declarat Silviu Stroie – CEO ComputerGames.ro şi Vice-Preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Sport Electronic (IESF).

Indiferent dacă participi la DreamHack Bucharest Cosplay Contest sau la competiţiile şi tombolele dedicate spectatorilor, testezi gadgeturi de ultimă generaţie în zona High-Tech, te bucuri de produsele exclusive puse la dispoziţie de Secret Shop sau trăieşti la intensitate maximă meciurile din turneele de eSport – dotate cu premii de zeci de mii de dolari, DreamHack Bucureşti 2014 are ceva de oferit pentru toată lumea.

Biletele pentru cel mai mare eveniment de sport electronic din România, DreamHack Bucureşti 2014, pot fi achiziţionate online prin intermediul shop.computergames.ro, myticket.ro şi bilete.ro.

Partenerii principali ai DreamHack Bucureşti 2014 sunt Romtelecom, Cosmote, Intel şi NESCAFÉ 3in1.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News