Prototype 2 va mai întârzia pe PC

| 02.02.2012
Prototype 2 va mai întârzia pe PC

Deşi Activision a anunţase 24 aprilie drept dată de lansare a lui Prototype 2, versiunea de PC a jocului de acţiune open world produs de studiourile Radical Entertainment va mai întârzia trei luni. Astfel, printr-un anunţ succint, studioul producător a confirmat faptul că Prototype 2 va fi lansat pe PC abia pe 24 iulie.

Deşi nu au fost oferite motive pentru această amânare, gurile rele vorbesc despre includerea întregului conţinut promis pentru ediţia Radnet a jocului (anunţată doar pentru console) în varianta de PC a lui Prototype 2.

În Prototype 2, jucătorii îl vor întruchipa pe sergentul James Heller, care, în încercarea de a-l stopa pe protagonistul primului joc din serie – Alex Mercer, este la rândul său infectat cu virusul ce l-a înzestrat pe Mercer cu puterile sale ieşite din comun. Cu ajutorul acestor abilităţi noi, Heller doreşte să răzbune uciderea propriei sale familii, acţiunea urmând să se desfăşoare într-un New York aflat în stare de colaps.

Prototype 2 va fi lansat pe 24 aprilie 2012 pentru Xbox 360 şi PlayStation 3, versiunea de PC urmând să-şi facă apariţia pe 24 iulie 2012.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News