Rayman Legends face pasul către next gen

| 12.12.2013
Rayman Legends face pasul către next gen

Ubisoft a anunţat că Rayman Legends, cel mai reuşit joc platformer al anului 2013, va face pasul către consolele de generaţie următoare. Lansat deja pe PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita şi Nintendo Wii U, Rayman Legends îşi va face apariţia pe Xbox One şi PlayStation 4 începând cu 28 februarie 2014.

Cele două ediţii next gen ale jocului vor primi costume noi pentru Rayman şi Globox, iar versiunea pentru Xbox One va primi o serie suplimentară de 10 challenge-uri. În schimb, ediţia de PlayStation 4 va include suport pentru touch pad-ul de pe controller, funcţia Share şi Remote Play cu ajutorul PlayStation Vita. Pentru a promova Rayman Legends pentru PS4 şi Xbox One, Ubisoft a apelat la celebrul artist Snoop Dogg: în clipul de mai jos vedeţi ce-a ieşit!

Rayman Legends este continuarea extrem de reuşitului Rayman Origins, echipa de la Ubisoft Montpellier adăugând o varietate de moduri de joc, noi personaje, gameplay ce se desfăşoară pe mai multe planuri şi sisteme de iluminare şi renderizare îmbunătăţite graţie motorului grafic UbiArt Framework.

Rayman Legends

Urmărește Go4Games.ro pe Google News