Razer a lansat masca sa high tech anti-coronavirus. Cât costă dispozitivul

Autor: Cătălin Niţu | 22.10.2021
Razer a lansat masca sa high tech anti-coronavirus. Cât costă dispozitivul
Foto: Razer

Masca de protecție anti COVID-19 cu luminițe RGB este acum reală! Razer, producătorul de periferice de gaming, a anunțat oficial masca Zephyr, produsul final rezultat din conceptul prezentat la CES la începutul anului. Razer Zephyr este o mască de protecție avansată, refolosibilă, care folosește filtre interschimbabile și care ar trebui să le ofere gamerilor protecție atunci când merg pe stradă. Cu siguranță însă, aceștia vor atrage privirile trecătorilor.

Masca Razer Zephyr a fost inițial prezentată drept concept la CES 2021

Razer Zephyr folosește un design diferit față de alte măști de protecție de până acum. Masca este realizată din plastic transparent, tratat special pentru a preveni aburirea, astfel încât gura utilizatorului poate fi văzută permanent. Apoi, masca este echipată cu două filtre, câte unul pe fiecare parte. Capacul pentru fiecare este decorat luminițe RGB, iar la interior se regăsesc filtrele din material textil, similar cu cel al măștilor de protecție N95/FPP2.

Fiecare pereche de filtre oferă câte trei zile de protecție, iar în pachetul Razer Zephyrus se regăsesc trei astfel de perechi, pentru nouă zile de protecție. Razer vinde separat pachete de câte zece perechi de filtre, însă oferă și un „Starter Pack”, care vine cu 99 de zile de protecție incluse.

Desigur, fiind un produs Razer, există o aplicație prin care poți personaliza luminițele RGB de pe capacele filtrelor. Și, la fel cum ne-am fi așteptat, prețul este unul ridicat. Gamerii care doresc să se protejeze „cu stil” vor trebui să scoată din buzunar 100 de dolari americani pentru o mască Razer Zephyr, și câte 30 de dolari pentru fiecare pachet de 10 perechi de filtre.

Se pare că acest produs a avut un succes destul de mare, întrucât deja nu mai pot fi comandate măștile în nicuna dintre variante. Asta, sau Razer a produs un număr mic de unități, dorind mai degrabă să testeze piața pentru început.

Sursa: Go4it

Urmărește Go4Games.ro pe Google News