S-a dat startul marii promoţii de sărbători pe Steam

| 20.12.2011
S-a dat startul marii promoţii de sărbători pe Steam

Ca la fiecare sfârşit de an, Steam a început sezonul reducerilor şi promoţiilor, ofertele urmând să fie valabile până la 1 ianuarie 2012. Aproape fiecare joc a primit o anumită reducere, fie fiind incluse în bundle-uri din partea diferiţilor publisheri ce activează pe Steam, fie prin intermediul ofertelor zilnice (de departe cele mai atrăgătoare din punctul de vedere al preţurilor; acestea însă expiră, după cum le zice şi numele, în 24 de ore).

De asemenea, s-a dat startul unui nou concurs, utilizatorii Steam fiind îndemnaţi să completeze anumite obiective pentru a câştiga diferite premii sau aşa-zisele „bucăţi de cărbune”. Cei care colectează şapte bucăţi de cărbune pot opta fie pentru transformarea acestora într-un cadou (varianta în care nu mai pot achiziţiona carbune suplimentar), fie pentru păstrarea acestora în vederea participării la tombola Epic Holiday Giveaway, care va avea loc pe 2 ianuarie 2012.

Steam

Fiecare bucată de cărbune colecţionată reprezintă o şansă în plus de a fi extras la această tombolă, a cărei mare câştigător se va alege cu un premiu masiv, constând în absolut toate jocurilor publicate vreodată prin intermediul Steam. Vor exista şi premii de consolare, cum ar fi pachete ce vor include toate jocurile realizate de Valve.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News