Skylanders Trap Team, disponibil în această toamnă

| 25.04.2014
Skylanders Trap Team, disponibil în această toamnă

Cum, nu ştiţi ce e Skylanders? Este unul dintre cele mai de succes produse ale celor de la Activision din ultimii ani, rivalizând fără probleme cu seria Call of Duty din punctul de vedere al vânzărilor. Aţi observat că am zis produs şi nu neapărat joc, pentru că Skylanders depăşeşte graniţele unui simplu joc video.

Marea noutate adusă de Skylanders au fost simpaticile personaje principale, ce puteau fi folosite în jocul propriu-zis doar cu ajutorul unor jucării. Respectivele figurine erau plasate pe cititorul livrat în pachetul jocului şi personajele prindeau viaţă în lumea din Skylanders. Astfel, pe lângă comercializarea software-ului propriu-zis, succesul lui Skylanders s-a datorat şi ofertei foarte generoase de figurine/personaje oferite separat spre vanzâre.

Activision tocmai a anunţat că Skylanders Trap Team, jocul ce urmează să continue seria, va fi lansat în această toamnă, reţeta magică a jucătoriilor-accesorii urmând să beneficieze de un upgrade major. Astfel, în Skylanders Trap Team, cititorul de figurine va include şi un aşa-zis Portal de Traptanium: odată învins un inamic in joc, „sufletul” acestuia va putea fi transferat într-un cristal (alt tip de jucărie), respectivul răufăcător devenind astfel personaj jucabil la rândul său. Cristalele ce conţin sufletele de personaje capturate vor putea fi transportate la prieteni şi importate direct în sesiunile acestora de joc sau folosite pentru a activa modul de joc cooperativ.

Skylanders Trap Team va fi disponibil pentru precomandă prin intermediul magazinelor de profil de la noi din ţară pentru PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Nintendo Wii, Nintendo Wii U şi Nintendo 3DS, urmand ca jocul se fie lansat în România pe 10 octombrie 2014.

Skylanders Trap Team

Urmărește Go4Games.ro pe Google News