Sleeping Dogs: curse şi gameplay în Hong Kong

| 30.03.2012
Sleeping Dogs: curse şi gameplay în Hong Kong

Încă de la preluarea fostului True Crime: Hong Kong de către Square Enix şi redenumirea jocului în Sleeping Dogs, titlul realizat de United Front Games a început să beneficieze de mediatizarea pe care o merită.

În ciuda schimbării de nume, gameplay-ul de bază va rămâne fidel conceptelor iniţiale: vom avea parte de lupte corp la corp, schimburi de focuri spectaculoase şi urmăriri cu maşini într-o replică virtuală a Hong Kong-ului contemporan.

Eroul va fi poliţistul sub acoperire Wei Shen, al cărui principal obiectiv va fi infiltrarea şi distrugerea triadelor mafiote din oraş, într-un stil care aminteşte de filmele lui John Woo. Ca în orice joc open-world de acest tip, un rol important îl vor juca secţiunile de şofat şi cursele pe străzile din Hong Kong.

Echipa de la United Front Games a pus un accent deosebit pe autenticitatea jocului: pentru realizarea lui Sleeping Dogs, producătorii au vizitat Hong Kong-ul, s-au documentat despre istoria acestui oraş şi au discutat atât cu forţele de ordine, cât şi cu membrii unor triade.

Sleeping Dogs va fi lansat în cea de-a doua jumătate a lui 2012, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News