The Amazing Spider-Man 2, lansat în România

| 07.05.2014
The Amazing Spider-Man 2, lansat în România

Activision a anunţat că The Amazing Spider-Man 2 este acum disponibil şi în România, pentru PC şi consolele PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii U şi Nintendo 3DS. Versiunea jocului pentru Xbox One va fi lansată mai târziu în cursul lunii mai.

Dezvoltat de Beenox, studioul din spatele primului titlu al seriei, The Amazing Spider-Man 2 este un joc de acţiune şi aventură ce se bazează pe întâmplările titlului anterior, în încercarea de a oferi o alternativă interesantă la întâmplările din filmul de lung metraj omonim. Spider-Man are un oraş întreg la dispoziţie, ameninţat încă o dată de numeroşi răufăcători, ceea ce îi va da ocazia lui Peter Parker să-şi pună în valoare talentul de detectiv şi să desluşească motivaţiile personajelor care pun în pericol Manhattan-ul şi locuitorii acestuia.

The Amazing Spider-Man 2 oferă jucătorilor posibilitatea de a se deplasa liber prin Manhattan şi de a-şi alege propria experienţă de joc prin intermediul sistemului „Hero or Menace”. Acesta îi va răsplăti pentru eforturile de a combate infracţionalitatea sau îi va obliga să accepte consecinţele unei atitudini lejere faţă de ilegalităţi. Nu în ultimul rând, abilităţile lui Spider-Man au cunoscut îmbunătăţiri substanţiale, atât în ceea ce priveşte deplasarea prin oraş, cât şi lupta corp la corp.

The Amazing Spider-Man 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News