The Evil Within – noi secvenţe de gameplay înspăimântătoare

| 30.09.2013
The Evil Within – noi secvenţe de gameplay înspăimântătoare

Bethesda a oferit noi secvenţe de gameplay din survival horror-ul The Evil Within, opera studioului Tango Gameworks, condus de nimeni altul decât Shinji Mikami (supranumit părintele genului horror). În clipul de mai jos puteţi admira câteva segmente extinse de gameplay, The Evil Within anunţându-se deja drept un candidat serios la titlul de cel mai înfricoşător joc al anului viitor.

Povestea din The Evil Within îl va avea în prim plan pe detectivul Sebastian, care, împreună cu partenerul său, este nevoit să intervină la locul unde a avut loc o crimă. Martor fiind la uciderea colegilor săi poliţişti, Sebastian este atacat de o forţă misterioasă, pierzându-şi cunoştinţa. Sebastian se trezeşte într-o lume ciudată, în care monştrii umblă liberi, eroul fiind nevoit să-şi înfrunte propriile temeri, nebunia şi chiar moartea pentru a supravieţui şi a afla adevărul din spatele acestor întâmplări.

The Evil Within este construit folosind motorul grafic id Tech 5 şi urmează să fie lansat în 2014, pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One şi PlayStation 4.

The Evil Within

Urmărește Go4Games.ro pe Google News