Thief – nou trailer şi multiple detalii despre gameplay

| 11.12.2013
Thief - nou trailer şi multiple detalii despre gameplay

Chiar dacă VGX 2013 nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor, show-ul pus în scenă de către Spike TV a avut şi câteva momente bune. Unul dintre acestea a fost noul trailer pentru reboot-ul seriei Thief, prezentat în exclusivitate în cadrul VGX 2013. Îl puteţi viziona în continuare.

De asemenea, VGX 2013 a fost precedat de o emisiune de un sfert de oră, în întregime dedicată noului joc Thief. Puteţi urmări numeroase secvenţe de gameplay noi, alături de comentariile producătorilor, aceştia oferind numeroase detalii despre gameplay, poveste, precum şi aplicaţia-companion Thief, dedicată dispozitivelor mobile.

Acţiunea din Thief se va desfăşura într-o metropolă gotică numită The City, căzută victimă unei epidemii ciudate, botezata de populaţie drept The Gloom. Oraşul este condus cu mână de fier de Baron Northcrest; privilegiile şi averile se află sub controlul Baronului, prin intermediul apropiaţilor acestuia, un scenariu ce îi convine de minune lui Garrett, preocupat în principal de ideea de a jefui, fără a-l interesa actele de eroism.

Thief va fi lansat pentru pe 25 februarie 2014 în America de Nord şi pe 28 februarie 2014 în Europa pentru PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4 şi Xbox One.

Thief

Urmărește Go4Games.ro pe Google News