Tomb Raider – originile Larei Croft

| 03.10.2012
Tomb Raider – originile Larei Croft

Cu viitorul titlu Tomb Raider, cei de la Crystal Dynamics au dorit să încerce ceva nou, hotărându-se într-un final asupra ideii de a relata povestea originilor eroinei Lara Croft. Aceasta este doar o tânără ieşită de pe băncile şcolii, nevoită să dea piept cu prima aventură a vieţii sale.

Lara se îmbarcă pe Endurance, nava căpitanului Conrad Roth. Din nefericire, vaporul se scufundă în mijlocul unei furtuni, eroina trezindu-se pe o insulă misterioasă, alături de epavele multor alte nave, din diferite perioade ale istoriei.

Pentru a conferi o notă de autenticitate acestui proces de maturizare a Larei Croft, Crystal Dynamics au cooptat-o pe Rhianna Pratchett, nimeni alta decât fiica faimosului scriitor Terry Pratchett (autorul seriei Discworld). Rhianna Pratchett s-a ocupat de creionarea scenariului din Tomb Raider, din portofoliul acesteia făcând parte şi alte titluri cu greutate precum seria Overlord, Prince of Persia, Heavenly Sword sau Mirror’s Edge.

Tocmai această poveste a originilor Larei Croft face subiectul celui de-al doilea episod al documentarului prezentat de Zachary Levi, interpretul celebrului Chuck din serialul TV omonim.

Tomb Raider va fi lansat pe 5 martie 2013, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News