Ubisoft renunţă la online pass-uri

| 01.11.2013
Ubisoft renunţă la online pass-uri

Mulţi fani s-au revoltat atunci când au aflat că, pe lângă componenta multiplayer online, un alt aspect al noului Assassin’s Creed IV: Black Flag era blocat în spatele activării unui online pass. Astfel, jucătorii de AC4 care nu doreau să activeze codul online pass (sau care împrumutaseră jocul de la un prieten) nu puteau gestiona flota lui Edward Kenway din campania single player a jocului.

În loc de răspuns, Ubisoft a anunţat că Uplay Passport-ul pentru Assassin’s Creed IV: Black Flag (varianta Ubisoft a blamatului online pass) este acum disponibil gratuit prin intermediul PlayStation Network şi Xbox Live, toţi jucătorii având astfel posibilitatea să se bucure de toate opţiunile incluse în Assassin’s Creed IV fără a plăti în plus.

Nu în ultimul rând, această mişcare marchează şi sfârşitul programului Uplay Passport (online pass) pentru jocurile celor de la Ubisoft, Assassin’s Creed IV: Black Flag fiind ultimul titlu al companiei care foloseşte acest sistem. Astfel, Ubisoft se alătură curentului pornit de Electronic Arts, Warner Bros. Games sau Sony Computer Entertainment, toţi aceşti publisheri confirmând faptul că au renunţat (sau vor renunţa) la conceptual de online pass pentru toate jocurile lor.

Assassin's Creed 4 Black Flag

Urmărește Go4Games.ro pe Google News