VIDEO: Al doilea trailer oficial pentru filmul „Uncharted” a fost lansat

| 24.12.2021
VIDEO: Al doilea trailer oficial pentru filmul „Uncharted” a fost lansat
Foto: Sony Pictures

Producătorii filmului „Uncharted”, bazat pe celebrele jocuri video cu același nume, au lansat al doilea trailer oficial pentru producție.

Clipul video are o lungime de peste 2 minute și ne oferă mai multe detalii despre aventurile prin care vor trece personajele Nathan Drake (Tom Holland) și Victor „Sully” Sullivan (Mark Wahlberg), dar și pe relația care se deazvoltă între cei doi.

Aflăm mai multe informații și despre Moncada, principalul personaj negativ din film, interpretat de Antonio Banderas.

Citește și: Primul trailer pentru filmul Uncharted

Filmul va ajunge în cinematografe la începtul anului viitor, pe 18 februarie.

Sony a publicat și o scurtă descriere pentru „Uncharted”. Nathan Drake este recrutat de vânătorul de comori Victor „Sully” Sullivan pentru a recupera o comoară pierdută de Ferdinand Magellan în urmă cu 500 de ani. Cei doi încearcă să ajungă la „premiu” înaintea lui Moncada, care crede că el și familia lui sunt moștenitorii de drept ai comorii.

Drake și Sullivan au șansa să pună mâna pe o comoară de 5 miliarde de dolari și chiar să îl găsească pe fratele pierdut de mult al lui Nathan.

Filmul Uncharted va avea premiera în România tot pe 18 februarie 2022, pelicula urmând să fie distribuită în țara noastră de InterComFilm.

În aceeași perioadă, Sony Interactive Entertainment plănuiește să lanseze Uncharted: Legacy of Thieves Collection, o colecție ce va reuni jocurile Uncharted 4: A Thief’s End și Uncharted: Lost Legacy, în versiuni remasterizate pentru PlayStation 5 și PC.

Sursa: Comicbook

Urmărește Go4Games.ro pe Google News