Watch Dogs – noi imagini şi secvenţe de gameplay

| 11.03.2014
Watch Dogs – noi imagini şi secvenţe de gameplay

Iată că după ce Ubisoft a dezvăluit în sfârşit data de lansare pentru Watch Dogs, cei de la Sony au publicat la rândul lor un nou trailer pentru acest joc, menit să promoveze posibilitatea de a partaja imagini şi capturi video prin intermediul consolei PlayStation 4. Evident, acest material conţine secvenţe noi de gameplay din Watch Dogs, pe care le puteţi urmări mai jos.

De asemenea, anunţul referitor la noua dată de lansare a jocului a venit însoţit şi de noi imagini din Watch Dogs, pe care le puteţi admira în galeria ataşată.

Watch Dogs este un joc open-world modern, acţiunea desfăşurându-se într-o replică a oraşului Chicago, în care întreagă infrastructură este controlată de un sistem de operare ce poate fi accesat şi folosit în avantajul eroului principal. Nu vor lipsi operaţiunile de hacking, dialogurile extinse şi nici secvenţele de acţiune clasică.

Watch Dogs va fi lansat pe 27 mai 2014, pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 şi Xbox One. Watch Dogs pentru Nintendo Wii U va fi lansat la o data ulterioară, de această versiune a jocului ocupându-se studioul Ubisoft din Bucureşti.

Watch Dogs

Urmărește Go4Games.ro pe Google News