Watch Dogs nu va beneficia de o versiune demo

| 01.04.2014
Watch Dogs nu va beneficia de o versiune demo

Pe măsură ce ne apropiem de iminenta lansare a lui Watch Dogs, încep să apară din ce în ce mai multe veşti noi despre jocul celor de la Ubisoft Montreal. Astfel, oferind răspunsuri la diferite întrebări legate de joc, Jonathan Morin (director de creaţie pentru Watch Dogs) a lansat să-i scape o informaţie foarte importantă.

Conform lui Morin, Watch Dogs nu va beneficia de o versiune demo înainte de lansarea oficială. Astfel, scad vertiginos şansele celor care sperau să-şi facă o impresie despre Watch Dogs înainte de apariţia jocului pe piaţă.

Watch Dogs

Watch Dogs este un joc open-world modern, acţiunea desfăşurându-se într-o replică a oraşului Chicago, în care întreagă infrastructură este controlată de un sistem de operare ce poate fi accesat şi folosit în avantajul eroului principal. Nu vor lipsi operaţiunile de hacking, dialogurile extinse şi nici secvenţele de acţiune clasică.

Watch Dogs va fi lansat pe 27 mai 2014, pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 şi Xbox One. Ulterior, îşi va face apariţia şi o versiune pentru Nintendo Wii U, de care se va ocupa studioul Ubisoft din Bucureşti.

Watch Dogs

Urmărește Go4Games.ro pe Google News