Watch Dogs – peste 10 minute de gameplay şi explicaţii

| 14.05.2014
Watch Dogs - peste 10 minute de gameplay şi explicaţii

Avem atât veşti bune, cât şi informaţii mai puţin încurajatoare despre Watch Dogs, cel mai recent proiect al veteranilor de la Ubisoft Montreal. Să începem cu veştile bune: mai jos puteţi urmări un nou trailer al jocului, un soi de rezumat al tuturor opţiunilor pe care Watch Dogs le va oferi, pornind de la povestea şi personajele din single player şi continuând cu multiplayer-ul online sau modurile de joc suplimentare.

Din păcate, după cum spuneam, avem şi veşti mai puţin plăcute. Reprezentaţii echipei producătoare a jocului au confirmat rezoluţiile şi framerate-urile la care vor rula ediţiile next gen de Watch Dogs. Astfel, versiunea pentru PlayStation 4 va folosi o rezoluţie de 900p (1600×900), în timp ce Xbox One se va mulţumi cu 792p (1408×792), framerate-ul pentru ambele console fiind de doar 30 FPS. Versiunea de PC nu se va lovi de aceste limitări, însă va avea nevoie de o configuraţie serioasă pentru a putea fi rulată corespunzător.

Watch Dogs este un joc open-world modern, acţiunea desfăşurându-se într-o replică a oraşului Chicago, a cărui întreagă infrastructură este controlată de un sistem de operare ce poate fi accesat şi folosit în avantajul eroului principal. Nu vor lipsi operaţiunile de hacking, dialogurile extinse şi nici secvenţele de acţiune şi parkour.

Watch Dogs va fi lansat pe 27 mai 2014, pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 şi Xbox One.

Watch Dogs

Urmărește Go4Games.ro pe Google News