Watch Dogs – primele secvenţe din versiunea pentru PC (UPDATE)

| 02.04.2014
Watch Dogs - primele secvenţe din versiunea pentru PC (UPDATE)

Update: Se pare că a fost vorba de o neînţelegere între Ubisoft şi PCGamesHardware.de. Toate secvenţele prezentate mai jos provin din versiunea pentru PlayStation 4 a jocului Watch Dogs.


Prin intermediul colegilor de la PCGamesHardware.de, Ubisoft a dezvăluit secvenţe din versiunea pentru PC a lui Watch Dogs, prezentând câteva dintre efectele grafice ce se vor regăsi în această ediţie a jocului: simularea vântului pentru vegetaţie, iluminarea îmbunătăţită, apa reprodusă cu ajutorul metodei tessellation etc.

Este pentru prima dată când Ubisoft dezvăluie versiunea de PC a jocului Watch Dogs, în afara debutului de la E3 2012. În rest, toate trailerele şi secvenţele de gameplay publicate până acum au fost capturate din ediţia pentru PlayStation 4 a jocului.

Watch Dogs este un joc open-world modern, acţiunea desfăşurându-se într-o replică a oraşului Chicago, în care întreagă infrastructură este controlată de un sistem de operare ce poate fi accesat şi folosit în avantajul eroului principal. Nu vor lipsi operaţiunile de hacking, dialogurile extinse şi nici secvenţele de acţiune clasică.

Watch Dogs va fi lansat pe 27 mai 2014 , pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 şi Xbox One.

Watch Dogs

Urmărește Go4Games.ro pe Google News