Watch Dogs se apropie de lansare (UPDATE)

| 06.03.2014
Watch Dogs se apropie de lansare (UPDATE)

UPDATE: Ubisoft a anunţat că Watch Dogs va fi lansat oficial pe 27 mai 2014, în versiuni pentru PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 şi Xbox 360. Mai jos puteţi urmări un nou trailer al jocului.


Cel mai nou raport financiar al publisher-ului Ubisoft dezvăluie perioada în care va fi lansat mult aşteptatul joc de acţiune open world Watch Dogs. Este vorba despre primul trimestru al noului an fiscal al companiei, deci în intervalul aprilie – iunie 2014. Watch Dogs era aşteptat în toamna anului trecut, însă a fost amânat pentru finisări suplimentare.

Din păcate, nu toate versiunile de Watch Dogs vor fi lansate în perioada anunţată, fiind confirmată o amânare suplimentară pentru ediţia de Nintendo Wii U a jocului. În schimb, variantele pentru PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 şi PlayStation 4 vor vedea lumina zilei în intervalul promis (aprilie – iunie 2014).

Raportul financiar al celor de la Ubisoft a dezvăluit de asemenea şi că vânzările companiei se află în scădere faţă de perioada similară din precedentul an fiscal, un exemplu în acest sens fiind Assassin’s Creed IV: Black Flag, care s-a vândut în doar 10 milioane de exemplare, cu 2 milioane mai puţin decât a reuşit Assassin’s Creed III cu un an în urmă. Performanţele mai slabe sunt puse pe seama tranziţiei către noua generaţie de console.

Watch Dogs

Urmărește Go4Games.ro pe Google News