Watch Dogs va apărea în 2013, Ubisoft face tranziţia către next-gen

| 07.11.2012
Watch Dogs va apărea în 2013, Ubisoft face tranziţia către next-gen

Watch Dogs

Într-o convorbire telefonică cu investitorii, Yves Guillemot (CEO Ubisoft) a confirmat faptul că jocul-vedetă al E3-ului din acest an, Watch Dogs, va fi lansat într-adevăr în cursul anului viitor. De asemenea, Guillemot a facut niste afirmaţii cel puţin interesante despre viitoarea generaţie de console şi costurile asociate cu producerea de jocuri pentru acestea.

Astfel, conform spuselor CEO-ului Ubisoft, compania sa deja lucrează la proiecte hibrid, concepute atât pentru următoarea generaţie, cât şi pentru consolele actuale. De asemenea, Guillemot nu se arată prea îngrijorat în legătură cu costurile de dezvoltare ale acestor proiecte: atât timp cât jocurile vor fi lansate pentru ambele generaţii de console (prezentă şi viitoare), bugetele de producţie nu ar trebui să sufere modificări majore.

Şi pentru că tot am vorbit de Watch Dogs, Ubisoft a lansat un prim clip promoţional pentru joc, al cărui scop este recrutarea de personal în cadrul studiourilor care se vor ocupa de realizarea acestuia (da, este vorba şi despre Ubisoft Bucureşti). Găsiţi mai multe detalii în metarialul video de mai jos.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News