Worms Revolution – modurile de joc

| 23.07.2012
Worms Revolution – modurile de joc

Team 17 a lansat cel de-al patrulea developer diary pentru viitorul Worms Revolution. Din nou avem de-a face cu un interviu, de această dată cu Mark Dimond, senior designer al jocului, discuţia fiind dedicată modurilor de joc din Worms Revolution.

Pe partea de single player, Worms Revolution va putea fi jucat fie în modul Campanie, unde jucătorii vor avea de parcurs nu mai puţin de 32 de niveluri, precum şi în modul Puzzle, unde anumite trasee vor trebui parcurse folosind o gamă limitată de arme şi resurse. Multiplayer-ul va putea fi jucat fie online, fie offline, în trei moduri: DeathMatch (modul de joc implicit, cu reguli personalizabile), Forts (fiecare echipă beneficiază de propriul fort, acestea fiind despărţite de apă) şi Classic (DeathMatch, însă fără obiecte afectate de fizică sau apă dinamică).

Worms Revolution este construit folosind un motor grafic complet nou, păstrând însă gameplay-ul clasic, bidimensional, al seriei: au fost adăugate obiecte afectate de un nou motor fizic, apă dinamică (în care viermii pot înota sau se pot lupta), precum şi relief 3D.

Worms Revolution va fi lansat în toamna acestui an, pentru PC şi console (via PlayStation Network şi Xbox Live).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News