Element mult dorit de gameri, dar ignorat de mulți dezvoltatorii de jocuri, dezvăluit de Reddit

Autor: Adrian Popa | 03.01.2023
Element mult dorit de gameri, dar ignorat de mulți dezvoltatorii de jocuri, dezvăluit de Reddit
Foto: Profimedia Images

Una dintre cele mai populare postări recente din grupul r/gaming de pe Reddit, care are aproape 36 de milioane de membri, arată că dezvoltatorii de jocuri video au ignorat de-a lungul timpului ceva ce gamerii își doresc mult.

„Sunt mereu dezamăgit de lipsa peșterilor secrete din spatele cascadelor în jocuri”, a scris u/Brandoe. Postarea a devenit rapid virală, fiind apreciată de aproape 69.000 de membri ai comunității de gameri. Peste 2.500 de utilizatori au comentat.

Un utilizator de Reddit notează că peșterile aflate în spatele cascadelor sunt o raritate și în viața reală.

De jocuri care includ cascade nu ducem lipsă. Titluri care ascund și ceva în spatele căderilor de apă nu sunt, însă, foarte multe. Există chiar un cont pe Twitter care le prezintă. „Când vezi o mașină într-un joc video vrei să o conduci. Când vezi un câine vrei sa îl mângâi. Când vezi o cascadă vrei să vezi ce se află în spatele ei”, a declarat persoana care deține contul pentru Polygon.

Exemple de jocuri cu secrete în spatele cascadelor sunt: The Legend of Zelda: Breath of the Wild (un altar), Halo: Combat Evolved (un craniu) sau The Witcher III: The Wild Hunt (o ladă cu comori).

O peșteră adevărată se găsește în spatele unei căderi de apă din The Outer Wilds. Același element îl găsim și în The Outer Worlds. În Earthbound, gamerii au parte chiar de o bază secretă în spatele unei cascade.


Ceva apropiat de o peșteră se ascunde în spatele unei cascade din Ghost of Tsushima. Pasajul respectiv face trecerea către un oraș asediat.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News