AC Milan își unește forțele cu QLASH și înființează o echipă de eSports

Autor: Vlad Ionescu | 04.11.2020
AC Milan își unește forțele cu QLASH și înființează o echipă de eSports

AC Milan, una dintre cele mai titrate echipe din Serie A și din fotbalul mondial, se dezvoltă și pe partea de eSports. Fondat în anul 1899, clubul sportiv a reușit foarte multe performanțe, obținând o mulțime de trofee și cupe, atât în campionatul din Italia, cât și în evenimentele europene. Printr-un anunț pe site-ul oficial al echipei, noua organizție de eSports a celor de la AC Milan, și-a anunțat participarea clubului în cele mai importante turnee de fotbal virtual din 2020.

 În loc să își creeze propria divize de eSports, echipa a preferat parteneriatul direct cu organizația italiană QLASH, acolo unde își vor disputa meciurile sub embla și banner-ul AC MILAN QLASH. În prezent, componența echipei constă în doi jucători profesioniști, ce vor reprezentat clubul la cele mai importante turnee din scena de eSports.

QLASH, cea mai bună organizație de eSports din Italia!

Diego „CRAZY” Campagnani, nominalizat drept jucătorul anului din Italia, formează echipă cu Fabio „QLASH Denuzzo” Denuzzo, un alt gamer profesionist. În plus, organizația QLASH a fost recent recunoscută drept cea mai buna echipă italiană de eSports din anul 2020. Fondată în anul 2017 de către Luca Pagano și Eugene Katchalov, organizația are toate șansele să devină un adevărat succes în scena profesionistă de jocuri video. De la o casa proprie de gaming, salariu lunar, echipamente de top și antrenori personali, membrii echipei au la dispoziție o mulțime de beneficii.

Amuzant este faptul că în februarie, QLASH au semnat un contract de parteneri și cu echipa Inter Milan, rivalii de oraș ai celor de la AC Milan. Deși în fotbalul real mulți jucători au purtat culorile ambelor echipe, CRAZY este primul jucător de eSports ce va reprezenta, atât pe Milan cât și pe Inter, in turneele majore de FIFA.

Pentru început, AQM va juca în eSerie A, campionatul fiind totuși suspendat la momentul actual, în contextul pandemiei de COVID-19. Primul meci oficial al echipei va fi disputat în cadrul turnelului Brawl Stars World Finals, pe 21-22 noiembrie.

Sursa: AC Milan

Urmărește Go4Games.ro pe Google News