Ce echipe participă la Call of Duty League: 2021 CDL

Autor: Vlad Ionescu | 13.11.2020
Ce echipe participă la Call of Duty League: 2021 CDL

Deși inaugurarea noului sezon din Call of Duty League s-a încheiat în luna august, prezentarea echipelor participante încă oferă o mulțime de noutăți pentru fanii jocului. După terminarea turneului actual de CDL, cele mai bune 12 echipe ale lumii se pregătesc pentru următorul eveniment major.

Liga oficială se va reîntoarce într-un sistem de 4vs4, ceea ce obligă organizațiile de eSports să elimine un jucător din echipa de start. Conform ESPN Esports, numărul de echipe participante la turneu nu se va mări nici în anul 2021, decizie ce va elimina din competiție un număr de 12 jucători profesoniști.

2021 CDL „League Year” va începe oficial pe data de 14 septembrie, de data aceasta, organizatorii oferindu-le șansa agenților liberi de contract să colaboreze cu orice echipă / jucător din ligă. În plus, CDL au pus la dispoziția gamerilor și un sistem de tipul „player tracker”, oferindu-le astfel informații zilnice despre cele mai noi contracte și transferuri din scena profesionistă eSports de Call of Duty. Pe parcusul următoarelor luni, fiecare franciză CDL este obligată să realizeze macăr o schimbare în formația de start a echipei.

Desfășurarea meciurilor, va fi, cel mai probabil, similară cu ediția trecută a turneului, formatul fiind compus dintr-un sistem #bo5 (cea mai bună echipa din 5 meciuri), cu diferite hărți și moduri de joc. Deși momentan fondul de premiere nu a fost anunțat de către organizatorii turneului, cu siguranță suma nu va fi una mică. Spre exemplu, premiul pentru CDL 2020 a fost în valoare de 6 milioane USD. După obținerea a 280 de puncte și o rată de victorii de 79%, Atalanta FaZe a reușit câștigarea celui mai important trofeu din scena de Call of Duty.

Toate meciurile vor fi disputate pe platforma Windows, duelurile fiind transmise în direct pe canalul de YouTube al organizatorilor.

Noul joc al seriei, Call of Duty: Black Ops Cold War, este disponibil începând de astăzi pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC.

Lista de echipe confirmate pentru CDL 2021

OpTic Chicago

H3CZ, Scump, FormaL, Envoy

Los Angeles Thieves

SlasheR, Kenny, Drazah, TJHaLy

London Royal Ravens

Seany, Dylan, Zer0, Alexx

Los Angeles Guerrillas

SiLLY, Assault, Apathy, Vivid

New York Subliners

HyDra, Zooma, Mack, Clayster

Toronto Ultra

Methodz, Bance, CleanX, Cammy

Seattle Surge

Octane, Gunless, Loony, Prestinni

Atlanta FaZe

Arcitys, Simp, aBeZy, Cellium

Minnesota RØKKR

Priestahh, MajorManik, Attach, Accuracy

Florida Mutineers

Frosty, Maux

Paris Legion

KiSMET, Denz, Louqa, Shockz

Sursa: Gamepedia.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News