Ce setări folosește sh1ro, cel mai bun jucător al turneului IEM Katowice 2021

Autor: Vlad Ionescu | 02.03.2021
Ce setări folosește sh1ro, cel mai bun jucător al turneului IEM Katowice 2021

Dmitriy „sh1ro” Sokolov, tânărul de 19 ani, AWPer pentru echipa rusă de Counter-Strike Gambit Esports, a reușit o prestație excelentă în cadrul turneului IEM Katowice 2021. Gambit a devenit campioana turneului după o finală disputată împotriva organizației Virtus.Pro, încheiată cu scorul de 3 la 1.

Tânărul și viitorul talent este cunoscut pentru stilul său de joc pasiv AWPing. În finala IEM Katowice împotriva Virtus.Pro, sh1ro a fost foarte motivat și eficient, înregistrând doar 39 de decese pe parcursul a patru hărți. Aceasta este o medie de mai puțin de 10 decese pe hartă. Pe Dust 2, a fost ucis de numai patru ori. Pentru consistența incredibilă, lui sh1ro i s-a acordat premiul de MVP al turneului IEM Katowice 2021. Rămâne dacă Gambit va continua pe acest trend pozitiv sau dacă această victorie fost doar întâmplătoare pentru echipa rusă.

Pe partea de statistici individuale, “cifrele” lui sh1ro sunt formidale, în special pentru un jucător atât de tânăr. AWPer-ul are o rată de 0.72 pentru kill-uri per rundă, o rată de headshot de peste 27% și o contribuție directă de 76% pe rundă.

În prezent, organizația Gambit se clasează pe locul 4 în clasamentul mondial HLTV, echipa având o rată a victoriilor de 53% dintr-un total de 375 de partide disputate. Echipa trece printr-o formă ofensivă excelentă, reușind să câștige ultimele cinci dueluri disputate împotriva unor organizații de top precum Team Spirit, NaVi, G2 și Heroic. Următoarele dueluri incendiare se vor disputa în cadrul evenimentului ESL Pro League, acolo unde Gambit îi va întalni din nou pe cei de la Natus Vincere.

Ce setări folosește sh1ro

Crosshair settings

  • cl_crosshaircolor 4; cl_crosshairdot 0; cl_crosshairgap -3; cl_crosshairsize 2; cl_crosshairstyle 4; cl_crosshairalpha 250; cl_crosshairusealpha 1; cl_crosshairthickness 0; cl_crosshair_drawoutline 0; cl_crosshair_sniper_width 2;

Viewmodel

  • viewmodel_fov 68; viewmodel_offset_x 2.5; viewmodel_offset_y 0; viewmodel_offset_z -1.5; viewmodel_presetpos 3; cl_viewmodel_shift_left_amt 1.5; cl_viewmodel_shift_right_amt 0.75; viewmodel_recoil 0; cl_righthand 1;

CL_BOB

  • cl_bob_lower_amt 5; cl_bobamt_lat 0.1; cl_bobamt_vert 0.14; cl_bobcycle 0.98;

Sursa: HLTV

Urmărește Go4Games.ro pe Google News