Ce sunt pariurile eSports și cum puteți obține un voucher gratuit

Autor: Vlad Ionescu | 01.12.2020
Ce sunt pariurile eSports și cum puteți obține un voucher gratuit

eSports, una dintre cele mai populare discipline noi din lumea sportivă, continuă sa se dezvolte pe zi ce trece, gaming-ul devenind chiar un sport oficial. De la turnee cu premii în valoare de milioane de dolari, urmărite de sute de mii de spectatori, și până la sponsori ce aleg să investească o mulțime de resurse și sume colosale în această industrie, zona de gaming competitiv a devenit rapid un curent foarte apreciat în rândul utilizatorilor.

În plus, oficializarea scenei profesioniste de eSports a fost realizată de către decizia Comitetului Olimpic de a include gaming-ul în categoria de sport oficial:

Scena de eSports competitivă este o activitate sportivă, jucătorii organizațiilor implicate participând la antrenamente și pregătindu-se pentru turnee și campionate, exact la fel precum o fac atleții din sporturile tradiționale.

Jocurile pentru PC și pentru cele mai populare console de gaming, PlayStation și Xbox, au reușit să pună pe picioare o întreagă industrie, interesul din acest moment fiind mai mare ca niciodată. Cele mai căutate titluri din lume aduc un profit anual de peste 5 miliarde dolari, CS:GO, Dota2 și League of Legends fiind cele mai importante jocuri din scena profesionista de eSports. În anul 2019, sporturile electronice din întreaga lume au înregistrat nu mai puțin de 458 milioane de urmăritori, toate turneele fiind difuzate doar în mediul online.

Ce sunt pariurile eSports + Voucher cadou 50RON

Vorbind despre un sport oficial, care a trecut la nivel profesionist de câțiva ani, eSports este inclus în ofertele de pariere ale celor mai mari agenții de pariuri din întreaga lume. Urmărind și analizând meciuri, cunoscând tactica echipelor dar și schimbările de formație, este o metodă simplă de a face profit în eSports. Ca în orice sport de echipă, prestația individuală, cât și jocul de echipă, sunt elemente cheie în obținerea unei victorii în aceste sporturi electronice. De asemenea, formatul competițiilor este foarte important, majoritatea meciurilor fiind disputate în sistem de #bo3, respectiv #bo5 pentru marile finale.

Pentru cititorii Go4Games, avem un voucher gratuit, în valoare de 50 RON. Pentru a benefica de acest voucher și pentru a plasa un pariu grautit în zona de eSports, utilizatorii nu au nicio condiție pentru a face o altă depunere. Accesând acest link: tinyurl.com/y5tpjt4p, veți fi redirecționați către pagina de înscriere pe site, iar mai apoi, veți benefica de primul pariu gratuit din eSports, fără vreo altă condiție de depunere din partea agenției. Deși nu încurajăm pariurile și jocurile de noroc, zona de eSports ne oferă o nișă foarte echilibrată și corectă când discutăm despre cote și rezultate.

Majoritatea meciurilor din domeniul eSports pot fi urmărite live, complet gratuit, pe canalele de YouTube sau Twitch ale organizatorilor.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News