Au fost dezvlăluite cele mai importante detalii despre turneul BLAST Premier Spring Final

Autor: Vlad Ionescu | 02.06.2021
Au fost dezvlăluite cele mai importante detalii despre turneul BLAST Premier Spring Final

Înaintea turneului Major de CS:GO organizat de PGL, organizațiile au primit detaliile despre o nouă competiție ce urmează să se desfășoare în scena de eSports a acestui joc. Este vorba despre finala de primăvară a turneului BLAST Premier, care oferă un fond de premiere în valoare de 425.000$. Turneul va începe în două săptămâni și va fi difuzat pe platforma Twitch.

Printre echipele participante la turneu se află organizații precum Gambit, Natus Vincere, G2, Ninjas in Pyjamas Complexity, BIG, FaZe Clan și Evil Geniuses. Echipele își vor disputa partidele într-un sistem de BestOf3, acolo unde fiecare dintre organizații își va alege câte o hartă, în timp ce harta din runda decisivă va fi aleasă, automat, de către sever.

Spring Finals va începe pe data de 15 iunie, atunci când Gambit se va întâlni cu Evil Geniuses, în timp ce Ninjas In Pyjamas își vor disputa duelul cu compLexity. Turneul va avea un sistem de cea mai bună echipă din trei meciuri cu o eliminare dublă, iar harta Ancient va fi introdusă în loc de Train. Noua harta a înlocuit Train în Active Duty și va fi jucată pentru prima dată în IEM Summer.

Programul meciurilor

15 iunie

  • 8:30am CT (16:30 ora României): Gambit vs. EG
  • 11:30am CT (19:30 ora României): NiP vs. Complexity

16 iunie

  • 5:30am CT (13:30 ora României): G2 vs. BIG
  • 8:30am CT (16:30 ora României): Na`Vi vs. FaZe

Sistemul turneului este unul clasic, fiind compus dintr-o rundă de tip Opening Round, Upper semi-final și Grand Final. Echipele participante la turneu sunt Gambit, Navi, G2, BIG, NiP, Complexity, FaZe și Evil Geniuses. Prima echipa va fi recompensată cu 225.000 de dolari    , cât și o calificarea la turneul BLAST Premier World Final 2021, care este unul dintre cele mai importante turnee ale anului.

Echipa aflată pe locul secund al competiției va primi din partea BLAST suma de 85.000 de dolari, în timp ce locul 3 va primi 40.000 de dolari, respectiv 25.000 de dolari pentru locul 4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *