Device este noul membru al organizației Ninjas in Pyjamas

Autor: Vlad Ionescu | 27.04.2021
Device este noul membru al organizației Ninjas in Pyjamas
Foto: Ninjas in Pyjamas

După ce, alături de echipa Astralis, a dominat scena eSports a jocului Counter-Strike, Nicolai „device” Reedtz s-a gândit că este timpul pentru o schimbare. Transferul său fost anunțat prin intermediul unei postări publicatw pe site-ul HLTV, fanii jocului fiind foarte surprinși la primirea veștii. Deși Astralis nu traversează o perioadă tocmai excelentă, gamerii nu se așteptau la o schimbare de line-up în cadrul organizației.

Nicolai „device” Reedtz a debutat pentru Astralis în anul 2016, tânărul reușind să devină unul dintre cei mai importanți membri ai echipei. Alături de Astralis, device a reușit să cucerească cele mai importante trofee de Counter-Strike Global Offensive, câștigând nu mai puțin de patru turnee majore și alte 24 de titluri importante. În plus, AWP-erul a obținut și de două ori titlul de MVP în cadrul unor evenimente majore. Ultimul trofeu câștigat de către device a fost IEM Global Challenge, acolo unde Astralis a fost recompensată cu suma de 200.000 de dolari.

Aproape 2 milioane de dolari obținute din gaming profesionist!

Datorită numărului mare de trofee pe care AWP-erul le-a obținut de-a lungul carierei sale în scena sporturilor electronice, Device a înregistrat și câștiguri financiare impresionante. Astfel, din clipa în care și-a făcut apariția în scena competitivă de Counter-Strike și până în prezent, gamerul profesionist a obținut suma de 1.897.000 de dolari, conform site-ului Liquidpedia.

Unul dintre principalele motive pentru care Device a ales să se transfere la Ninjas in Pyjamas a fost țara de unde organizația provine, mai exact Suedia. Iubita jucătorului locuiește în Suedia, iar calătoriile dese în care gamer-ul era angrenat, în contextul participării la diferite turnee, le răpea din timpul petrecut împreună.

Ninjas in Pyjamas are în acest moment un line-up foarte dinamic și spectaculos, compus din jucători tineri și foarte talentați. Noul transfera realizat de NIP demonstrează faptul că fondatorii sunt hotorâți să investească în diviza de Counter-Strike a organizației și să transfere cei mai buni jucători ai lumii. În prezent, echipa se clasează pe locul 11 în lume și a înregistrat, în ultimele trei luni de activitate, o rată a victoriilor de 47%. Totuși, forma actuală a echipei este excelentă, NiP reușind să învingă recent organizații de top precum FaZe, Team Vitality și Complexity.

Pentru device și NiP urmează o serie de evenimente foarte interesante, precum Flashpoint 3, desfășurat în perioada 10-30 mai. De asemenea echipa va participa și la alte turnee precum IEM Summer 2021, BLAST Premier Spring Final 2021 și ESL Pro League Season 14.

Sursa: Liquipedia.net

Urmărește Go4Games.ro pe Google News