Envy Gaming, împreună cu Jack Link, găzduiesc un nou turneu de Call of Duty: Warzone

Autor: Vlad Ionescu | 15.12.2020
Envy Gaming, împreună cu Jack Link, găzduiesc un nou turneu de Call of Duty: Warzone

Envy Gaming, organizație ce deține și operează Call of Duty League, a anunțat găzduirea unui nou eveniment de Call of Duty Warzone, iar turneul se desfășoară în colaborare cu Jack Link, companie ce produce snack-uri și batoane. În ultimul timp, numeroase companii importante, precum Red Bull, Monster și Moutain Dew, au ales deja să găzduiască și să sponsorizeze o mulțime de competiții electronice. Fondul de premiere pentru acest turneu de Call of Duty Warzone organizat cu Jack Link este de 150.000 USD, suma fiind împărțită între echipele de top ale competiției.

Printr-un interviu oficial, Shay Butler, responsabilul de marketing al organizației Envy Gaming, a precizat faptul că acest turneu este realizat în baza creativității ce poate fi regăsită în gaming și în sponsorizările eSports. Competiția va fi compusă dintr-un număr de trei evenimente majore, două turnee Pro-Am, precum și provocări separate, de tipul bracket. Începând cu data de 18 decembrie, turneul va putea fi urmărit pe toate platformele de streaming. Deși momentan nu se știe data de final a evenimentului, organizatorii au precizat că meciurile se vor desfășura și pe parcursul anului viitor.

Premii pe măsură

Desfășurarea turneului este una foarte interesantă, organizatorii invitând o mulțime de participanți și echipe. De la jucători profesioniști, streameri, atleți profesionișiti, celebrități și mulți alții, concurenții vor forma echipe și se vor duela în lupta pentru marele premiu. Căpitanii primului eveniment au fost deja anunțați de către organizatori, pe lista fiind jucători precum Crimsix, Shotzzy, BobbyPoff, Frozone, HusKerrs, Jukeyz, LEGIQN, Tommey, Vikkstar, Warsz și ZLaner.

Cât despre fondul de premiere, câștigătoarea fiecărui turneu va obține suma de 30.000 USD, în timp ce evenimentele de tipul Fan Bracket Challenge vor fi recompensate cu 5.000 USD. Aceste provocări, dedicate exlusiv fanilor, sunt disponibile pentru orice utilizator ce dorește să prezică componența echipei, precum și parcursul acesteia în turneu. În urmă acestor preziceri, utilizatorii vor fi răsplătiți cu puncte, iar la final, acestea desemnând caștigătorul turneului.

Sursa: Dallas Empire Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News