Ethan Arnold a reușit primul succes notabil în scena competitivă de Valorant

Autor: Vlad Ionescu | 16.03.2021
Ethan Arnold a reușit primul succes notabil în scena competitivă de Valorant

Ethan Arnold a trecut recent la scenă competitivă de Valorant, lăsând astfel în urmă peste cinci ani de experiență de Counter-Strike: Global Offensive. Jucătorul s-a alăturat organizației 100 Thieves și pare foarte entuziasmat de dinamica din Valorant.

După o victorie împotriva celor de la Immortals, în sferturile de finală ale VCT NA Masters One, Ethan a discutat despre motivul din spatele trecerii la Valorant, iar concurența acerbă asociată unui titlu nou a jucat un rol important. Gamerul este foarte încantat de implicarea producătorilor, cât și de suportul pe care l-a primit din partea organzației pe care a ales să o reprezinte.

Ethan consideră Counter-Strike un joc învechit!

„Pentru mine, personal, Counter Strike devenea un joc foarte învechit”, a declarat Ethan. „Tot ce oferă în acest moment Valorant pare foarte proaspăt și cred că este ceva ce m-a entuziasmat, învățând un joc complet nou”. De asemenea, Ethan a felicitat Riot Games, producătorii jocului Valorant, pentru implicarea serioasă.

Chiar dacă a începe un nou joc s-a dovedit a fi un proces nu lipsit de emoții, Ethan a adăugat că tranziția de la CS:GO în regiunea Europei a fost, de asemenea, un factor în decizia sa. Cum o mulțime de evenimente majore de CS au loc în străinătate, jucătorul a motivat acestă decizie și prin prisma faptului ca era prea mult timp departe de casă. Acesta este, de asemenea, un motiv pentru care cei de la 100 Thieves au părăsit scena de CS:GO.

Ethan nu este primul jucător al organizației 100 Thieves care a făcut tranziția către Valorant. Toți cei patru coechipieri – Spencer „Hiko” Martin, Nicholas „nitr0” Cannella, Joshua „steel” Nissan și Peter „Asuna” Mazuryk au făcut acestă schimbare, iar experiența îndelungată în CS:GO reprezintă un factor important pentru succesul echipei. Cea mai mare realizare a organizației, până în prezent, este câștigarea turneului First Strike 2020. Ethan a precizat și faptul că echipa l-a ajutat foarte mult să învețe mecanica noului joc, cât și abordarea unor noi strategii.

Sursa: HLTV, Liquipedia.net

Urmărește Go4Games.ro pe Google News