EXP Esports câștigă Free Fire Continental Asia 2020

Autor: Vlad Ionescu | 01.12.2020
EXP Esports câștigă Free Fire Continental Asia 2020

După un turneu plin de meciuri și de dueluri interesante, organizația EXP Esports a reușit să obțină cel mai mare număr de puncte, câștigând astfel titlul de campioană în cadrul evenimentului Free Fire Continental Series (FFCS) Asia 2020. Clasarea pe primul loc nu a fost lipsită de emoții, echipa reușind să câștige la un singur punct diferență față de organizația aflată pe locul secund, King of Gamers Club.

Fondul de premiere pentru această regiune a fost de aproximativ 300.000$, turneul fiind foarte popular în rândul gamerilor. După obținerea acestui titlu, cei de la EXP Esports au plecat acasă cu suma de 80.000$, restul banilor fiind împărțiți între echipele de pe următoarele locuri. În desfășurarea din acest an a evenimentului, Continental Series a fost înlocuit cu World Series, în contextul pandemiei de COVID-19.Pe lângă regiunea din Asia, FFCS se va desfășura și în America, precum și în EMEA.

EXP Esports, parcurs foarte bun în turneul FFCS

 Organizația și-a câștigat locul în Free Fire Continental Series Asia 2020 prin meciurile de play-ins pe care le-a disputat, echipa reușind să se califice de pe locul 2, în spatele celor de la King of Gamers Club. Totuși, în cadrul turneului, aceștia au reușit să treacă de King of Gamers și să obțină locul 1 în clasamentul general, după un total de 161 de puncte și 41 de kill-uri, în timp ce adversarii au terminat cu un singur punct mai puțin.

Deși șapte echipe au primit invitație directă de participare din partea organizatorilor, cele mai bune trei echipe din FFCS Asia s-au calificat în turneu după ce și-au disputat meciurile de play-ins. Acestea sunt rezultate de la sfârșitul evenimentului:

  1. EXP Esports – 161 puncte
  2. King Of Gamers Club – 160 puncte
  3. RRQ Hades – 133 puncte
  4. EVOS Esports – 133 puncte
  5. EV Thailand – 102 puncte
  6. Heavy – 99 puncte
  7. Geek Fam – 99 puncte
  8. Total Gaming Esports – 70 puncte
  9. Burst The Sky – 55 puncte
  10. House Of Blood – 50 puncte
  11. V Gaming – 45 puncte
  12. Team Knights – 15 puncte

Sursa: Liquipedia.net

Urmărește Go4Games.ro pe Google News