Organizația G2 Esports și MrBeast primesc câte un skin în Fall Guys

Autor: Vlad Ionescu | 05.01.2021
Organizația G2 Esports și MrBeast primesc câte un skin în Fall Guys

Fanii G2 Esports se pot bucura de un nou costum introdus în Fall Guys: un samurai echipat în culorile organizației, negru cu roșu. Acest skin a fost introdus pe toate serverele și este disponibil în magazinul in-game din Fall Guys: Ultimate Knockout.

Cu o bază neagră, costumul de samurai are un accent de roșu și este completat de o sabie, precum și de o cască de protecție. Sigla organizației nu lipșește, insigna celor de la G2 Esports fiind plasată chiar pe pieptul personajului, ieșind astfel în evidență. Ce a făcut posibilă această colaborare dintre Fall Guys și celebra organzație a fost evenimentul cu scop caritabil pe care Ninja, MrBeast, AimLab și G2 l-au găzduit. La finalul evenimentului, jucătorii au reușit să strângă 1 milion de dolari, întreaga sumă urmând să fie donată.

Fall Guys skin

Costumele G2 Esports și MrBeast au fost adăugate pe toate serverele

După ce, în luna decembrie a anului trecut, skin-ul de Ninja a fost introdus în Fall Guys, producătorii jocului au adăugat, de asemenea, și costumul lui MrBeast, skin-ul fiind disponibil pentru toți utilizatorii în schimbul a două monede. Pasionat de scena de gaming, popularul youtuber a anunțat oficial lansarea unui noi proiect în această zonă: înființarea unei echipe profesioniste de League of Legends.

Costumele se vor bucura cu siguranță de o popularitate extrem de mare în Fall Guys, în special prin design-ul lor unic și amuzant. Dacă G2 sunt prezentați sub forma unui samurai bine echipat, MrBeast este un „cățeluș” albastru, destul de agresiv.

Fall Guys skin

În plus, pe lângă acel eveniment de caritate, producătorii Fall Guys au organizat și un episod cu o tematică live de Crăciun pentru fanii jocului, reușind să aducă spiritul de sărbători în joc. Reclama are în prim plan un personaj din Fall Guys care nu se poate abține să nu intre în belele, indiferent dacă asta înseamnă urmărirea cozii câinelui, sau chiar lovirea bradului de Crăciun. Totuși, chiar și după aceste evenimente, Crăciunul personajului este salvat de familie, aceștia oferindu-i un cadou: celebrul costum de Moș Crăciun din joc.

Sursa: Win.gg

Urmărește Go4Games.ro pe Google News