Organizația Immortals a câștigat turneul VCT North America Challengers 1: Open Qualifer

Autor: Vlad Ionescu | 03.02.2021
Organizația Immortals a câștigat turneul VCT North America Challengers 1: Open Qualifer
Foto: Riot Games

După un parcurs excelent în VCT NA Challengers, organizația Immortals a reușit să obțină primul loc în acest turneu de Valorant. Deși chiar înaintea evenimentului echipa a realizat schimbări la nivelul formulei de start, organizația a oferit o prestație impresionantă, devenind astfel apreciată în scena competitivă de eSports.

Înainte de începerea turneului VCT NA Challengers, echipa i-a adăugat pe Rhett „Kehmicals” Lynch și Nicholas „NaturE” Garrison, după despărțirea de Jason „neptun” Tran și Jason „jmoh” Mohandessi. În scena Valorant, echipa Immortals este cunoscută drept o „fabrică de talente”, organizația reușind să formeze foarte mulți jucători de valoare. De la înființarea organizației, 11 jucători diferiți au reprezentat echipa, singurii veterani rămași fiind Genghsta și jcStani.

Parcurs impresionant în competiție

Immortals i-a învins pe C9 Blue pentru a își obține locul în partea “închisă” a calificărilor, după ce în sferturile de finală a reușit să îi învingă pe XSET cu scorul de 2 la 0, și pe Sentinels în semifinale, cu scorul de 2 la 1. În marea finală, echipa a învins-o pe Envy cu 3-1, câștigând pe hărțile Split, Bind și Ascent, în timp ce au pierdut harta Icebox la diferență de două puncte. Până la marea finală, Envy nu a pierdut nicio hartă, organizația fiind foarte eficientă în turneu.

Trecând la statistici, Kemichals a reușit să obțină supremația în ceea ce privește numărul de puncte câștigate, înregistrând un număr excelent de 78 ucideri și doar 53 de decese, cu un ACS de 265 împotriva celor de la Envy. După terminarea turneului, echipe precum ANDBOX, Sentinels, XSET, Immortals, Envy, Luminosity, NRG și Gen.G au obținut accesul în calificările închise. Acestea vor începe pe 4 februarie.

Sursa: Liquipedia.net

Urmărește Go4Games.ro pe Google News