Turneul Intel World Open se întoarce cu evenimente de Rocket League și Street Figher V

Autor: Vlad Ionescu | 07.05.2021
Turneul Intel World Open se întoarce cu evenimente de Rocket League și Street Figher V
Foto: Intel

Scena de eSports de anul aceasta pare din ce în ce mai aglomerată, iar acest aspect nu poate decât să ne bucure. Deși pandemia de COVID-19 a limitat multe evenimente și turnee desfășurate în scena jocurilor electronice, se pare că organizatorii încep să iasă în prim-plan cu competiții de top. Unul dintre evenimentele programate pentru această vară este Intel World Open, cu premii în valoare de 500.000 de dolari.

Din cauza faptului că Jocurile Olimpice de vară din 2020 au fost amânate pentru anul acesta, Intel a reprogramat și evenimentul Intel World Open, turneul fiind legat direct de Olimpiadă în mai multe moduri. Recent, Intel World Open a revenit cu noi actualizări și informații despre competițiile de Rocket League și Street Fighter V, evenimente sprijinite de Comitetului Olimpic Internațional.

Fondul de premiere va fi de 500.000 de dolari, mai exact 250.000 de dolari pentru fiecare titlu. IWO va începe în luna iunie, iar înregistrarea pentru cele două jocuri va începe de pe data de 15 mai și va fi deschisă până pe 31 mai. Mai apoi, jucători din toate regiunile vor concura în etapa de calificări deschise, stabilind astfel utilizatorii ce vor participa la marele turneu.

Fiecare titlu va avea, de asemenea, și calificări închise

Calificările închise pentru Rocket League se vor desfășura în perioada 21-27 iunie, în timp ce cele pentru Street Fighet V se vor disputa în perioada 29 iunie – 4 iulie. Apoi, fiecare titlu va găzdui o finală pentru a decide campionul regional. Primul este Rocket League în perioada 11-14 iulie, urmat de SFV în perioada 16-21 iulie.

Un criteriu de participare impus de organizatori este vârsta minimă de 15 ani pentru Rocket League, respectiv 16 ani pentru Street Fighter V. Calificările pentru SFV vor fi disputate pe PC și PlayStation 4, în timp ce calificările pentru Rocket League se vor desfășura pe absolut toate platformele pe care titlul este disponibil.

Sursa: DotEsports.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News