Un jucător profesionist de la 100 Thieves renunță la CSGO și întră în scena de Valorant

Autor: Vlad Ionescu | 03.03.2021
Un jucător profesionist de la 100 Thieves renunță la CSGO și întră în scena de Valorant

Deși jocul Valorant se bucură de o popularitate foarte mare în rândul gamerilor, pe lista jucătorilor care au trecut de la CSGO la noul titlul se află relativ puțini gameri. Jucătorul profesionist de CSGO Ethan Arnold s-a despărțit de Evil Geniuses, plecare confirmată chiar de organizație, iar, la scurt timp, acesta a anuțat faptul că s-a alăturat echipei 100 Thieves, înlocuindu-l astfel pe Dicey în calificările Valorant Champions Tour din această săptămână.

Ethan este un un jucător renumit de CS care a concurat alături de echipe foarte bune precum precum NRG Esports și eUnited înainte de a se alătura celor de la Evil Geniuses la sfârșitul anului 2019. A ajutat echipa să câștige mai multe evenimente, inclusiv ESL One: Koln 2020 Online – America de Nord și BLAST Premier: Finala americană de primăvară 2020. Plecarea lui Ethan a fost o surpriză pentru fani și alți membri ai comunității, având în vedere că echipa a funcționat bine și au existat puține semne care să semnalizeze nevoia unor schimbări. În prezent, organizația se clasează pe locul 13 în lume, echipa reușind în ultimele cinci partide disputate în scena profesionistă de eSports să câștige dueluri împotriva unor organizații importante precum Gambit și G2 Esports. La momentul publicării acestui articol, Evil Geniuses nu anunțaseră încă ce jucător îl va înlocui pe Ethan.

100 Thieves mai au o șansă pentru calificarea la evenimentul major de Valorant!

100 Thieves și-au confirmat ulterior noua achiziție pentru echipa de Valorant. Talentul lui Ethan Arnold va ieși la iveală probabil și în noul joc și va ajuta echipa să câștige cele mai importante evenimente din scena eSports de Valorant.

Echipa 100 Thieves s-au luptat până acum în Valorant Champions Tour și nu au reușit să-și asigure un loc în primul eveniment Masters, însă organizația va avea o altă șansă la evenimentul de calificare din această săptămână. Echipa a câștigat Valorant First Strike: America de Nord, dar se pare că sunt necesare schimbări de componență pentru a continua prestațiile bune.

Sursa: HLTV

Urmărește Go4Games.ro pe Google News