Liga de Call of Duty revine la formatul offline, însă fără spectatori

Autor: Vlad Ionescu | 07.05.2021
Liga de Call of Duty revine la formatul offline, însă fără spectatori
Foto: Daily eSports

După ce pandemia de COVID-19 a oprit pentru o bună perioadă de timp evenimentele LAN, acolo unde organizațiile se confruntau din aceeași locație, se pare că turneele de acest gen se îndreaptă spre o revenire la sistemul offline. Unul dintre cele mai importante anunțuri a venit din partea organizatorilor ligii de Call of Duty, care au confirmat o desfășurare LAN a evenimentului, însă fără spectatori prezenți.

Liga Call of Duty va reveni luna viitoare, după mai bine de un an de zile pe parcursul căruia evenimentele s-au desfășurat strict în mediul online. Fiecare organizație și membru al echipelor implicate și-a disputat partidele fie din baza de antrenamente, fie din propria casa. Evenimentul a ajuns la ediția majoră cu numărul 4 și va fi găzduit de statul american Texas.

Evenimentul se va desfășura în perioada 17 – 20 iunie și va beneficia de un fond de premiere în valoare de 500.000 de dolari, dar și de acordarea de puncte CDL, foarte importante în clasamentul general. Toate cele 12 echipe ale ligii vor participa la turneu, iar meciurile vor fi transmise, în direct, pe platforma Twitch.

La eveniment se vor afla doar echipele și personalul CDL

Ultimul eveniment offline organizat de CDL a avut loc în luna martie 2020, atunci când organizația Dallas Empire a câștigat Los Angeles Home Series. De asemenea, echipa a câștigat și evenimentul din luna august, iar acum va lupta să își păstreze titlul. Pentru a rămâne în conformitate cu măsurile și protocoalele de prevenire a COVID-19, la eveniment nu vor fi prezente multe persoane.

Astfel, doar echipele și personalul CDL se vor afla în locație, iar testarea COVID-19 se va realiza pe tot parcursul evenimentului. De asemenea, comentatorii și gazdele Call of Duty vor rămâne la distanță, în timp ce Jess Brohard va fi în locație și va realiza interviuri live după meciuri.

Sursa: DotEsports.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News