Overwatch Contenders 2020 se va desfășura în patru regiuni diferite

Autor: Vlad Ionescu | 06.11.2020
Overwatch Contenders 2020 se va desfășura în patru regiuni diferite

Patru evenimente, patru premii diferite și o mulțime de meciuri interesante. Asta este ceea ce promit cei de la Blizzard, organizatorii unuia dintre cel mai mare turneu de Overwatch. Anul 2020 le va oferi jucătorilor de Overwatch un super turneu Contenders Gaunlent, evenimentul fiind desfășurat în patru regiuni diferite, fiecare zonă stabilind câte un câștigător.

Începând cu luna decembrie, echipe din Asia, America de Sud, Europa și America de Nord, își vor disputa meciurile într-un sistem online. Pentru început, Asia va fi reprezentată de 10 echipe: patru echipe din China și Korea, respectiv o echipă din Pacific și Australia. Aceste organizații de eSports vor concura pentru a împărți un premiu de 150.000$ la nivelul grupelor, meciurile fiind disputate între 10-13 decembrie.

Rundele de eliminări vor începe pe data de 18 decembrie și vor dura două zile, sistemul de eliminare fiind unul destul de simplu. Șase echipe își vor disputa meciurile în baza unui bracket cu două eliminări, China și Coreea de Sud fiind primele echipele ce vor participa în acest knockout stage.

Regiuni diferite, premii diferite!

Regiunea din America de Sud organizează un turneu mai mic, premiul fiind de 75.000$. Opt echipe vor participa la acest eveniment, grupele incepând cu data de 4 decembrie. Până pe data de 6 decembrie, echipele se vor confruta în meciuri directe, iar, mai apoi, organizațiile cu cele mai multe punctaje vor fi calificate automat în următoarea etapă a evenimentului. Playoff-urile evenimentului din America de Sud se vor disputa în perioada 11-13 decembrie. Cât despre Europa și America de Nord, ambele regiuni au același format de echipe: 12 organizații se vor lupta, într-un sistem de grupe și playoff-uri, pentru marele premiu de 100.000$.

Dupa toate aceste evenimente, cele mai bune 8 echipe ale fiecări regiunii se vor califica automat pentru marele eveniment Overwatch Contenders Tournament 2020. Restul echipelor participante vor fi stabilite prin calificările deschis organizate de Blizzard, disputate în perioada 28 noiembrie – 6 decembrie.

Sursa: OverwatchLeague.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News