Overwatch a fost gazda unui nou turneu pentru comunitate: Kanezaka Community Tournament

Autor: Vlad Ionescu | 27.01.2021
Overwatch a fost gazda unui nou turneu pentru comunitate: Kanezaka Community Tournament

Utilizatorii jocului Overwatch au primit o surpriză placută din partea Blizzard, producătorii lansând un eveniment dedicat comunității. Turneul Flash Ops Kanezaka, găzduit de Blizzard Entertainment, este un eveniment ce se desfășoară într-un sistem Deatmatch de patru versus patru.

Echipele vor lupta pe cea mai nouă hartă din Overwatch, Kanezaka, și vor lucra împreună pentru a elimina echipa adversa și a obține cele mai multe puncte. După ce o echipă câștigă 50 de eliminări, va fi declarată oficial învingătoare, calificându-se astfel în următoarea etapă a competiției. Concurenții sunt împărțiți în două regiuni, America de Nord și EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa). În acest moment, peste 300 de echipe sunt înscrise în America de Nord și peste 230 în EMEA.

Similară cu hărțile Petra și Chateau Guillard, Kanezaka este disponibilă pentru utilizatori în toate modurile gratuite precum Arcade, Deathmatch și Team Deathmatch. Pentru a sărbători inaugurarea oficială a acestei hărți, producătorii jocului au venit cu ideea de a lansa și un turneu specific, oferindu-le gamerilor șansa de a concura pe hartă.

Turneul a avut premii consistente

Pentru fiecare regiune în parte, există un premiu destul de consistent oferit de către organizatorii turneului, în valoare de 10.000 de dolari. Acțiunea a început pe 22 Ianuarie, echipele concurând în stil elvețian pentru a urca în clasament și a obține numărul maximum de puncte. Jocurile cu o singură eliminare vor fi difuzate, iar finalul turneului Kanezaka va fi difuzat pe canalul oficial al Ligii Overwatch League. Deoarece este un turneu comunitar, majoritatea echipelor participante sunt formate din jucători obișnuți de Overwatch și fani ai modului Deathmatch. Totuși, având în vedere fondul mare de premii, câțiva jucători profesionișiti ai Overwatch League se alătura și ei. Echipele sunt limitate la doar doi jucători din Overwatch League, dar pot avea un număr nelimitat de jucători de rang înalt.

La finalul turneului, echipa câștigătoare a fost FinSwearWord, urmată de Baggue masters pe locul 2. Locurile 3 și 4 au fost ocupate de către OTPog, respectiv Sheer Cold.

Sursa: Liquipedia.net

Urmărește Go4Games.ro pe Google News