Turneul PUBG Mobile Global Championship se va defășura în Dubai

Autor: Vlad Ionescu | 21.12.2020
Turneul PUBG Mobile Global Championship se va defășura în Dubai

PUBG Mobile Global Championship, una dintre cele mai renumite și apreciate competiții din scena profesionistă de eSports, se va disputa în Dubai. În ultima zi în care echipele își disputau meciurile din ligă, producătorii de la Tencent au făcut oficial acest anunț. Turneul se va desfășura în prima luna a anului 2021, în Dubai, și va avea un fond de premiere impresionant, cele mai bune organizații de PUBG Mobile fiind invitate în cadrul evenimentului.

Un număr total de 16 echipe, calificate prin sistemul meciurilor de ligă, își vor face apariția în Dubai, acolo unde vor concura pentru marele premiu de 1,3 milioane USD. În plus, caștigătorii turneului vor fi încoronați și cu titlul de cea mai bună echipă de PUBG Mobile la nivel mondial. Producătorii jocului au dezvăluit locația evenimentului prin intermediul unui material video, arena Coca-Cola fiind în prim plan. Dacă acela va fi locul unde se va disputa turneul, ei bine, gamerii vor dori să afle și capacitatea arenei: 17.000. Totuși, în contextul pandemiei de COVID-19, cel mai accesul va fi redus, iar locurile limitate.

Lista echipelor participante

  1. Four Angry Men
  2. Bigetron Red Aliens
  3. RRQ Athena
  4. Konina Power
  5. Klas Digital Athletics
  6. Loops Esports
  7. Secret Jin
  8. Futbolist
  9. Nova XQF
  10. POWER888 KPS
  11. Abrupt Slayers
  12. Alpha7 Esports
  13. Z3US Esports
  14. Natus Vincere
  15. Aerowolf Limax
  16. Team Secret

Pentru fanii jocului, această locație nu este o premieră, un alt eveniment major de PUBG Mobile eSports fiind deja disputat aici, la începutul scenei competitive a titlului. Primul turneu internațional de PUBG (PMSC), a fost desfășurat în același oraș, fondul de premiere fiind totuși unul mai redus, mai exact 200.000 USD.

Structura desfășurării turneelor din PUBG Mobile

  • PUBG Mobile Club Opens (PMCO) pentru amatori și semi-amatori
  • PUBG Mobile Pro Leagues (PMPL) pentru echipe profesioniste
  • PUBG Mobile Global Championship (PMGC): cel mai mare eveniment, defășurat la finalul anului.

Sursa: Clutchpoints

Urmărește Go4Games.ro pe Google News