Ce rezultate au fost înregistrate în prima zi a turneului BLAST Premier Spring Final

Autor: Vlad Ionescu | 17.06.2021
Ce rezultate au fost înregistrate în prima zi a turneului BLAST Premier Spring Final

Evenimentul BLAST Premier Spring Final 2021 își dispută partidele în această perioadă, iar fanii nu puteau fi mai bucuroși. Până în data de 20 iunie, opt organizații de Counter-Strike: GO se vor duela pentru fondul de premiere în valoare de 425.000 de dolari. La final, cea mai bună echipă va obține și un bilet de calificare pentru BLAST Premier World Final.

Meciurile se dispută într-un sistem de două din trei hărți, ceea ce înseamnă că toate echipele pleacă cu o șansă egală. La final, prima clasată va obține suma de 225.000 de dolari, precum și calificarea la evenimentul final, în timp ce organizația clasată pe poziția secundă va primi 85.000 de dolari din partea organizatorilor. Hărțile competiției sunt cele clasice, iar Ancient urcă în preferințele multor organizații. Echipele participante sunt Navi, FaZe, NiP, BIG, G2, Complexity, Evil Geniuses și Gambit.

Ambele partide s-au încheiat după două hărți!

Evenimentul a debutat cu duelul disputat între Gambit și Evil Geniuses, terminat cu scorul de 2 la 0 în favoarea gazdelor. Primul pick a fost al celor de la Evil Geniuses, care au ales harta Inferno. Harta 1 a fost una foarte echilibrată și spectaculoasă, ambele echipe având un joc ofensiv. După ce timpul regulamentar de joc s-a terminat, rezultatul era de egalitate, 15 la 15. După prelungiri, Gambit a reușit să se impună cu scorul de 22 la 20. Harta a 2-a, Dust2, a fost aleasă de Gambit. Acolo, organizația a reușit să se impună fără probleme și să încheie meciul cu scorul de 16 la 11.

A doua confruntare a fost între NiP și Complexity. Deși partida se anunța una extrem de echilibrată și cotele favorizau echipa gazdă, scena de eSports a jocului și-a demonstrat încă o dată dinamismul și spectaculozitatea. Complexity s-a impus în fața celor de la NiP cu scorul de 16 la 10 pe Mirage, în timp ce a doua hartă, Ancient, s-a încheiat tot cu victoria oaspeților, cu un scor final de 16 la 9.

Așadar, prima zi a turneului BLAST Premier Spring Final 2021 ne-a adus două partide ce s-au terminat cu scorul de 2 la 0. Echipele câștigătoare au avansat spre Upper Semi-Finals, în timp ce restul echipelor se vor duela în Lower Bracket. Toate partidele pot fi urmărite atât pe platforma YouTube, cât și pe Twitch.

Sursa: HLTV

Urmărește Go4Games.ro pe Google News