Ce echipe s-au calificat în primul Super Weekend din PMGC

Autor: Vlad Ionescu | 26.11.2020
Ce echipe s-au calificat în primul Super Weekend din PMGC

După ce timp de două zile cele mai renumite organizații de PUBG Mobile și-au disputat meciurile din prima etapă a ligii, 16 echipe au reușit calificarea în următoarea etapă de Super Weekend a PMGC (PUBG Mobile Global Championship).

Turneul PMGC include 24 de echipe de top din întreaga lume, fondul de premiere disponibil fiind de aproximativ 2 milioane USD. Liga Global Championship se va disputa începând cu data de 20 decembrie, cele mai bune organizații fiind calificate deja pentru PMGC Finals, programat pentru începutul anului 2021.

Formatul ligii este unul folosit în premieră pentru PUBG Mobile, producătorii oferindu-le gamerilor o mulțime de meciuri și dueluri interesante de urmărit. În fiecare dintre cele 4 săptămâni, cele 24 de organizații își vor disputa meciurile în zilele de marți și miercuri, cele mai bune 16 echipe din competiție urmând să fie calificate pentru Super Weekend, meciurile fiind disputate vineri, sâmbăta și duminică, oferindu-le echipelor, în funcție de rezultate, puncte pentru Championship. Cât despre cea mai importantă etapă a turneului, finalistele pentru PMGC vor fi alese în baza punctele obținute de-a lungul ligii.

WeekDays vor fi resetate săptămânal, în timp ce poziția și scorul din Super Weekend vor rămâne aceleași pentru fiecare organizație. Acestea sunt cele 16 echipe calificate pentru Super Weekend, în ordinea în care au obținut calificarea:

  1. Bigetron Red Aliens
  2. Loops Esports
  3. Futbolist
  4. Aerowolf Limax
  5. A7 Esports
  6. Team Secret
  7. 4Angry Men
  8. Nova XQF
  9. Konina Power
  10. RRQ Athena
  11. Abrupt Slayers
  12. Secret Jin
  13. Execute
  14. Klas Digital Athletics
  15. Power888 KPS
  16. BLUE BEES

Lista echipelor ce au rămas în WeekDays

  1. Na’Vi
  2. ZEUS Esports
  3. GODSENT
  4. Archer Gaming
  5. DRS Gaming
  6. The Unnamed
  7. A1 Esports 
  8. Elites United Team

Deși este un eveniment desfășurat exclusiv online, în contextul pandemiei de COVID-19, prima zi de transmisiune a noului sezon de PUBG Mobile a reușit să obțină 861.481 de vizualizări, comparativ cu statistica de 525.131 de vizualizări pe care competiția de anul trecut le-a înregistrat.

Liga PMGC se va întoarce vineri, 27 noiembrie, pentru primul eveniment din cadrul Super Weekends. Transmisia în direct a turneului se va realiza pe pagina de YouTube a organizatorilor.

Sursa: Luquipedia.net

Urmărește Go4Games.ro pe Google News