Organizația Team Liquid și Poker Powher vor găzdui un turneu caritabil de Poker

Autor: Vlad Ionescu | 24.03.2021
Organizația Team Liquid și Poker Powher vor găzdui un turneu caritabil de Poker

Team Liquid este una dintre cele mai apreciate organizații de eSports din întreaga lume, echipa de Counter-Strike fiind în prezent pe locul 1 în regiunea nord-americană. Totuși, Team Liquid nu se limitează la un singur joc, organizația fiind recunoscută pentru implicarea generală în scena jocurilor video. TL își unește forțele cu Poker Powher, o companie condusă exclusiv de femei, organizând astfel un turneu caritabil de poker.

Pentru a sărbători luna femeilor, evenimentul se va desfășura în perioada 25-26 martie și va reuni femei din organizații eSports de top pentru a concura la turnee de poker virtual, atât pentru avansați, cât și pentru începători. Fiecare turneu se va desfășura în stil Texas Hold ‘Em, iar jucătorii vor putea apela la workshop-urile Poker Powher pentru a se perfecționa. Fondul de premiere al fiecărui turneu va merge către o organizația caritabilă lăsată la alegerea câștigătorului.

Poker Powher este o companie dedicată femeilor!

Poker Powher este o companie care susține popularizarea pokerului în rândul femeilor și organizează turnee și evenimente pentru femei, de către femei. La turneu vor participa Nicole LaPointe Jameson ,CEO-ul Evil Geniuses, Heather ‘SapphiRe’ Garozzo, vicepreședintele Dignitas, Fasffy, starul australian Twitch și membru al echipei Liquid, dar și Britanni Johnson, șefa G2 Esports.

Participanții vor concursa mai întâi la masa avansată, începând cu ora 17:00 pe 25 martie 2021, alături de comentatorii profesioniști în poker Melanie Weisner, de la Poker Powher, și Gillian Epp. Masa pentru începători va începe pe data de 26 martie, la 12 pm, cu un alt set de profesioniști în poker și profesori Poker Powher: Alex ”Doc” Chauran și Xuan Liu.

Sursa: Team Liquid, Top Ten Poker Sites

Urmărește Go4Games.ro pe Google News