Supercell a dezvăluit desfășurarea turneului de Brawl Stars 2021

Autor: Vlad Ionescu | 07.12.2020
Supercell a dezvăluit desfășurarea turneului de Brawl Stars 2021

Supercell, producătorii titlului Brawl Stars, au dezvăluit desfășurarea și planurile pentru evenimentele eSports ale jocului din 2021. În anul viitor, competiția eSports se va extinde cu un număr semnificativ de sezoane, dar și cu o nouă listă de regiuni participante la Brawl Stars World Finals 2021.

Pentru turneul ce urmează, producătorii jocului au pregătit opt sezoane regionale de calificări, evenimentul devenind astfel unul dintre cele mai competitive turnee din scena jocurilor electronice. În plus, fiecare sezon va desemna un câștigător lunar, pentru fiecare regiune în parte. Numărul de regiuni participante a ajuns la șapte, EECA fiind recent adăugată, în imp ce SESA/ANZ și Asia de Est vor înlocui APAC în Brawl Stars Championship.

Lista tuturor regiunilor participante

  • America de Nord / Nord LATAM
  • Europa / MENA
  • Sud LATAM
  • EECA
  • SESA/ ANZ
  • Asia de Est
  • China

Sistemul de desfășurare pentru aceste turnee este unul destul de simplu: din fiecare regiune în parte, opt echipe se vor califica în marea finală, aceasta fiind disputată lunar. La sfârșitul anului, cele mai bune opt echipe ale fiecărei regiuni se vor lupta în Brawl Stars World Finals 2021, pentru a decide un campion la nivel mondial. Comparativ cu ediția de anul acesta, care a fost compusă din doar opt echipe, marea finală de anul viitor va avea în compoziție un număr de 16 echipe participante. Momentan, organizatorii nu au anunțat fondul de premiere pentru Brawl Stars Championship 2021.

De asemenea, Supercell a anunțat și schimbări la nivelul jocului. Brawl Stars va benefica, începând de anul viitor, de o categorie separată în eSports. Utilizatorii vor putea urmări cele mai interesante partide ale turneului, direct din meniul jocului. O secțiune similară de eSports există deja în alt titlu distribuit de Supercell, Clash Royale, acolo unde fanii pot vedea rezulatele meciurilor.

Pentru ediția trecută a evenimentului, fondul de premiere a fost de 1 milion de dolari, iar echipele participante au fost: Codemagic, Jupiter, INTZ, Tribe Red, PSG Esports, SK Gaming, Nova China și Ac Milan Clash. Echipa care a reușit să obțina titlul și marele premiu a fost organizația PSG Esports!

Sursa: Brawl Stars

Urmărește Go4Games.ro pe Google News