Virtus.Pro termină al doilea circuit de Dota fără nicio înfrangere

Autor: Vlad Ionescu | 18.05.2021
Virtus.Pro termină al doilea circuit de Dota fără nicio înfrangere

Dota 2 rămâne unul dintre cele mai bine plătite jocuri din scena competitivă de eSports, fondurile de premiere ale turneelor dedicate acestui titlu depășind uneori și suma de 10 milioane de dolari. Astfel, pentru a obține cât mai multe puncte în clasamentul general și pentru a se califica la turneele majore, organizațiile se străduiesc să dea ce au mai bun în fiecare confruntare. Virtus.Pro a reușit să termine circuitul de Dota Pro fără nici măcar o înfrângere în liga CIS Dota Pro Circuit 2021, terminând sezonul cu un scor de 7 la 0.

După aceste partide înregistrate, Virtus.Pro a ajuns la un record general de 14 victorii și 2 înfrângeri, devenind astfel cea mai bună echipă din regiune și calificându-se la unul dintre cele mai importante turnee de Dota2 ale acestui sezon.

Virtus.Pro caută să îmbunătățească ultima performanță înregistrată la acest Major

Recordul obținut de către organizație, cât și clasarea pe primul loc al competiției, le-a oferit celor de la VP un loc în playoff-ul pentru sezonul DPC. Pentru această competiție mai sunt încă patru locuri disponibile, iar ocupantele acestora se vor afla în următoarele zile de competiție regională. Virtus.Pro caută să își îmbunătățească performanțele de la ONE Esports Singapore Major, acolo unde, în trecut, a reușit o clasare modestă, pe locul 7, cu o singură serie câștigată.

În regiunea CIS, organizația Team Spirit a reușit, de asemenea, calificarea la Major, obținând al doilea loc din serie, cu un singur meci pierdut în sezon, chiar împotriva celor de la Virtus.Pro. Gambit, Natus Vincere și Team Unique sunt la egalitate în clasament, în cursa pentru locul 3. Dacă Gambit va reuși să o învingă pe Unique, iar NaVi va pierde, organizația din CIS se va califica la Major. În schimb, dacă NaVi va reuși să obțină victoria, se va clasa la egalitate cu echipa câștigătoare dintre Gambit și Unique.

Sursa: Liquipedia.net

Urmărește Go4Games.ro pe Google News