WePlay găzduiește un super turneu: Fighting League

Autor: Vlad Ionescu | 23.02.2021
WePlay găzduiește un super turneu: Fighting League

WePlay Esports și campionul la box Oleksandr Usyk merg mai departe cu proiectele organizate pentru comunitatea de Fighting Games, lansând WePlay Ultimate Fighting League Sezonul 1 pe 25 martie 2021. Competiția se va desfășura până pe 11 aprilie, cu evenimente planificate pentru jocurile Mortal Kombat 11, Soul Calibur VI și Tekken 7.

Întregul eveniment va avea loc la WePlay Esports Arena Kiev, aceeași arenă folosită pentru turneul WePlay Dragon Temple MK 11 din decembrie. Per total, fondul de premii pentru WUFL Season One este de 150.000 $, câte 50.000 $ pentru fiecare joc în parte.

Eugene „Hitras” Shepelev, manager eSports principal la WePlay Esports, a declarat următoarele:

Pentru prima dată, echipa noastră va organiza competiții pentru mai multe jocuri ca parte a unui singur eveniment. Suntem pregătiți de o nouă provocare, care ne pasionează incredibil de mult. Vom organiza cel mai sigur și mai confortabil mediu de competiție pentru toată lumea, unul care nu numai să ajute comunitatea de jocuri de luptă să crească, ci să evidențieze și tot ce are de oferit acest gen incredibil de jocuri. Fiecare titlu va avea un turneu individual, de patru zile, pe parcursul a trei săptămâni.

∙ Mortal Kombat 11: 25 – 28 martie 2021

∙ Soulcalibur VI: 1 – 4 aprilie 2021

∙ Tekken 7: 8 – 11 aprilie 2021

Toți jucătorii prezenți vor fi testați pentru COVID-19!

WePlay Esports va lua o mulțime de măsuri de siguranță pentru a garanta siguranța tuturor participanților la eveniment. Ca atare, toți jucătorii și personalul vor fi testați pentru COVID-19. În plus, publicul nu va fi prezent la eveniment ca măsură de precauție. Odată cu începerea WePlay Ultimate Fighting League, care este la o lună distanță, organizatorii vor posta și lista completă a jucătorilor, precum și a canalelor de streaming.

La sezonul inaugural al WePlay Ultimate Fighting League se va putea participa doar pe bază de invitație, conform organizatorilor:

Știm că acest lucru nu este ideal și dorim să prezentăm cei mai buni jucători din lume prin liga noastră, dar angajamentul nostru față de FGC este mai mult decât un singur sezon. Avem un plan anual pentru ligă și acesta este doar începutul. Știu că mulți dintre voi doriți să vă prezentați abilitățile și să aveți șansa de a concura în cea mai mare și mai bună ligă de fighting games pe care ați văzut-o.

Sursa: EsportsObserver.com, EsportsInsider.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News