FOTO: Descoperire surprinzătoare făcută de un călător cu ochi de vultur la metrou

Autor: Alex Manole | 26.07.2021
FOTO: Descoperire surprinzătoare făcută de un călător cu ochi de vultur la metrou

Descoperirea făcută de un călător la metrou a devenit virală pe platforma Reddit. Imaginea, publicată pe grupul r/gaming, a strâns aproape 40.000 de aprecieri și sute de comentarii.

„Acest easter egg în noul tren din metroul din Stockholm”, este textul publicat alături de imaginea cu o grilă de aerisire din vehicul. La o privire rapidă totul pare normal, dar utilizatorii cu ochi de vultur au observat că unele găuri au forma unor personaje din Pac-Man.

Utilizatorul de Reddit u/vawepast a oferit mai mutle detalii despre grilele respective. Potrivit lui, sunt patru tipuri, iar unele au, în loc de găuri, coroane (emblema Suediei), frunze de stejar și semnele pentru butoanele Play, Pause, Forward.

Grilele speciale de ventilație au fost instalate, potrivit sursei citate, în trenurile de metrou C30 din capitala suedeză, care operează pe „linia roșie”. Acestea au fost construite în 2018 și au intrat în serviciu în august 2020.

Jocul video Pac-Man, dezvoltat de Namco în 1980 pentru mașini de tip arcade, este unul dintre cele mai populare din istorie. Numele original a fost Puck Man, dar a fost schimbat după ce oamenii au început să schimbe litera P cu F.

Sursa: Reddit/r/gaming

Foto: Reddit/Atlas Obscura

CITEȘTE ȘI:

Momentul când Chumlee a făcut o afacere proastă, cu un joc de tip arcade, la „Pawn Stars”

Un stat european a refuzat să recunoască esporturile ca sporturi. O mare competiție de Dota 2, afectată

Urmărește Go4Games.ro pe Google News