Gaming Video Awards 2022: Bogdan Techeș este creatorul de conținut al anului

Autor: Alex Manole | 14.10.2022
Gaming Video Awards 2022: Bogdan Techeș este creatorul de conținut al anului

Gaming Video Awards și-a desemnat câștigătorii în cadrul galei de premiere ce a avut loc la Cinema City din Mega Mall și online, transmis de JaxiTV. La ediția din 2022, marele învingător este Bogdan Techeș, care a obținut titlul de „Creatorul de conținut al anului” în urma câștigării categoriilor „Cel mai bun conținut de kids friendly”, „Cel mai bun video de gaming” și „Cel mai bun conținut de MOBA”.

Gannicus96 s-a situat foarte aproape de marele premiu de la Gaming Video Awards, cu trei categorii câștigate. Datorită premiului Excellence Award obținut la categoria „Cel mai bun stream”, Bogdan Techeș a reușit să se distanțeze și să devină marele câștigător.

„Am descoperit la această ediție a Gaming Video Awards foarte mulți creatori noi cu conținut foarte bun. Urmărim nu doar să premiem cei mai tari youtuberi, dar și să cunoștem nume noi in condițiile în care numărul celor care joacă video games în România este în creștere. Și la categoriile dedicate campaniilor, vedem o diversitate mai mare și o calitate mult mai bună de la an la an. Mulțumim agențiilor și brandurilor care cred în gaming”, a precizat Tudor Dăescu, general manager Dăescu Borțun Olteanu, organizator al evenimentului.

Pentru al doilea an consecutiv, Gaming Video Awards a premiat brandurile și agențiile de publicitate, PR sau digital care au creat campanii cu conținut de gaming. Netflix a obținut cu Army of the streamers premiul de „Comunicatorul anului în gaming” în urma câștigării celor trei categorii: categoria „Cea mai bună campanie cu conținut de gaming”, categoria „Cea mai bună campanie de comunicare cu creatori de conținut”, categoria „Cea mai bună campanie de comunicare a unui brand prin evenimente speciale de gaming”. Campania, ce a însoțit lansarea filmului Army of the dead în România, a reprezentat un meci de airsoft între streameri de top din România și o armată de 40 de zombi antrenați, în care comunitatea a avut control total asupra jocului. Fanii streamerilor au fost astfel cea mai importantă armă împotriva zombi. Campania a fost semnată de Jam Session, desemnată Agenția anului în cadrul competiției.

Lansarea piesei „Killa Fonic ft. ROXEN – Crazy VALORANT”, o campanie Riot Games în colaborare cu Pattern / Mind Treat Studios, a primit premiul de Excellence Award la categoriile „Cea mai bună campanie cu conținut de gaming” și „Cea mai bună campanie de comunicare cu creatori de conținut”. Premii de excelență au obtinut și Samsung și Cheil Centrade & MSL The Practice cu #PlayOnWithSamsung Hacks Bucharest Gaming Week și Gaming Live Commerce – Galaxy S22 Series / Samsung / Cheil Centrade & MSL The Practice.

Distincția „Role Model of the Year”, oferită de Vodafone, a mers către Theo Zeciu, un reper pentru generațiile noi de gameri și creatori de conținut.

Câștigătorii Gaming Video Awards 2022 sunt:

Creatorul de conținut al anului: Bogdan Techeș

Cel mai bun stream: Theo Zeciu

Cel ma bun video de gaming: Gannicus și Bogdan Techeș

Cel mai bun video axat pe jocurile populare:
Brawl Stars – Mădălin și meitii
Minecraft – iSilent și Gannicus96
GTA – IceManLucky

Cel mai bun video al unei creatoare de conținut: Reddysh

Newcomer of the Year: Ionia

Cel mai bun video de gaming tech: CipFlixTV

Cel mai bun video de Battle Royale: Reddysh

Cel mai bun video de MOBA: Bogdan Techeș

Cel mai bun video de Sports Games: Tudor Buțan

Cel mai bun video de Tactical Shooters: Andrei Vereș

Cel mai bun video de Let’s Play: Gannicus96

Cel mai bun video kids friendly: Bogdan Techeș

Cel mai bun video de mobile gaming: Tedereu

Cel mai bun video de gaming de pe TikTok: Amyclaire

Cel mai bun video al unui jucător pro: Alin Mocean

Cel mai bun caster de Esports: Werty și Ketaminol

Role Model of the Year: Theo Zeciu

Cel mai popular streamer: Theo Zeciu

Gaming Video Awards a acordat și Excelence Awards la toate categoriile, oferind recunoaștere și streamerilor care s-au clasat imediat după câștigător. Pe lista câștigătorilor acestui premiu se află creatori precum Antonia Nuckle, Nelu Cortea, Alin Alexandru, Theo, BestNoris sau Florin Cașotă/Start-up.ro.

Go4games.ro este partener media al Gaming Video Awards, un eveniment semnat Dăescu Borțun Olteanu.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News