„Halo”: Master Chief a făcut, în sfârșit, sex, iar fanii universului nu știu ce să creadă

Autor: Adrian Popa | 13.05.2022
„Halo”: Master Chief a făcut, în sfârșit, sex, iar fanii universului nu știu ce să creadă
Foto: Wikimedia

După 12 jocuri video, 35 de cărți și 21 de ani de „carieră”, Master Chief din universul Halo a făcut sex, iar incidentul a fost intens dezbătut de fani și critici.

Momentul s-a petrecut în cel de-al optulea episod al serialului „Halo”, transmis pe platforma de streaming video Paramount+.

Pe scurt, Master Chief Petty Officer John-117 a întreținut relații intime (în timp ce asistentul virtual Cortana privea, surprinsă) cu Makee, o spioană a Covenantului. Impresionată de momentele petrecute împreună cu eroul aflat în slujba United Nations Space Command (UNSC), Makee vrea să renunțe la legăturile cu alianța extraterestră care amenință omenirea.

Momentul a fost atât de controversat deoarece nimeni nu se aștepta la așa ceva. În Halo, Master Chief a fost răpit la vârsta de 6 ani și transformat, prin implanturi și alte metode, într-un super-soldat, fără prea multe emoții și sentimente.

Mulți fani au notat faptul că, cel mai probabil, John-117 nu știa să facă sex sau că dorința de a face acest lucru i-a fost inhibată. Alții l-au felicitat pe celebrul personaj pentru momentul important din viața lui.

Momentul nu surprinde dacă ținem cont de faptul că echipa din spatele serialului „Halo” a anunțat că nu va urma firul epic din jocuri, ci va merge într-o nouă direcție. Un alt moment controversat din show a fost atunci când în curtea unei baze militare din viitor a apărut un SUV din secolul 21.

Paramount+ a anunțat că este pregătit deja un al doilea sezon al serialului.

Povestea, pe scurt, din universul Halo

Până în secolul 26, oamenii au ajuns să călătorească la alte sisteme solare și au colonizat mai multe planete.

În 2525, însă, o alianță extraterestră, numită Covenant, a atacat civilizația umană, pe care dorește să o extermineze. United Nations Space Command (UNSC) și Master Chief Petty Officer John-117 luptă împotriva atacatorilor.

Video – Momentul în care John-117 face sex cu Makee în serialul „Halo”:

Urmărește Go4Games.ro pe Google News