În The Pale Beyond trebuie să supraviețuiești după ce nava ți-a fost prinsă de ghețuri

Autor: Adrian Popa | 23.01.2023
În The Pale Beyond trebuie să supraviețuiești după ce nava ți-a fost prinsă de ghețuri
Foto: Steam

The Pale Beyond este un joc video, creat de un dezvoltator independent, care va debuta pe piață în februarie. Titlul vine cu o poveste foarte interesantă, care pare inspirată direct de întâmplările prin care a trecut echipajul navei Endurance a exploratorului Ernest Shackleton.

În The Pale Beyond, jucătorul preia comanda unei nave, The Temperance, blocate în gheață în apropiere de Polul Sud, după ce căpitanul acesteia a dispărut. El este responsabil pentru supraviețuirea, pe parcursul lungilor luni de iarnă, a echipajului format din 24 de persoane, la care se adaugă 12 câini de tracțiune.

Din cauza condițiilor dificile există oricând posibilitatea unei revolte a echipajului, iar resursele sunt limitate. Noul lider trebuie să ia uneori decizii foarte grele.

Citește și: The Wandering Village, jocul în care construiești un sat pe spatele unei creaturi uriașe

Dezvoltatorul jocului, Bellular Games, a fost cofondat de Michael Bell (care deține canalul BellularGaming de pe YouTube) și de Thomas Hislop (director creativ). Pentru acest proiect, cei doi au primit fonduri de la organizațiile Northern Ireland Screen și The Treasure Hunters FanClub.

Jocul va debuta pe PC pe 24 februarie. Titlul poate fi deja adăugat în wishlist pe Steam. Tot acolo poate fi accesat și un demo.

The Pale Beyond – cerințe minime de sistem:

Sistem de operare: Windows 7
Procesor: Intel Core i5 cu frecvență de minim 1.2 Ghz
RAM: 4 GB
Placă video: compatibilă cu tehnologiile DirectX 10, DirectX 11, DirectX 12
Spațiu de stocare disponibil: 3 GB

Urmărește Go4Games.ro pe Google News