Interzis minorilor. Jocul video care te ajută să ai performanțe mai bune în dormitor

Autor: Adrian Popa | 03.03.2021
Interzis minorilor. Jocul video care te ajută să ai performanțe mai bune în dormitor
Foto: Shutterstock

Un startup spaniol a dezvoltat o tehnologie care îi ajută pe bărbați să amelioreze o problemă frecventă și supărătoare. Unul din trei adulți cu vârstă cuprinsă între 18 și 59 de ani suferă de o formă de ejaculare precoce.

De cele mai multe ori, cauzele sunt de natură psihologică, dar sunt şi situaţii când anumite probleme de sănătate pot sta la baza acestei afecţiuni, potrivit CSID. Ejaculare precoce înseamnă, de obicei, ejaculare în primul minut după penetrare, dar uneori chiar înainte de actul sexual propriu zis, în timpul preludiului.

Myhixel, soluția oferită de firmă, este compusă dintr-un dispozitiv pentru masturbare – numit Myhixel I – și un joc video – Myhixel Play – care se instalează pe smartphone.

În joc, utilizatorul este un „astronaut” care încearcă să ajungă (de fapt, să ejaculeze) pe opt planete diferite. Pentru a-și atinge obiectivul, jucătorul trebuie să urmărească clipuri video educaționale și, bineînțeles, să se masturbeze. Un nou nivel este disponibil doar după ce este finalizat cel anterior.

Prima oprire, planeta Kronos

De exemplu la primul nivel, planeta Kronos (ne duce cu gândul la planeta klingoniană Qo’noS/Kronos din universul Star Trek), utilizatorul privește un clip video despre mușchii pelvieni și rolul acestora în ejaculare. Apoi, jucătorul este rugat să se masturbeze și să identifice mușchii care devin tensionați în acest proces. Ulterior, nivelele devin mai dificile.

Potivit fondatoarei Myhixel, Patricia López Trabajo, doar 20% dintre bărbații afectați de ejacularea precoce merg la un specialist pentru ajutor.

Myhixel Play a fost lansat pe platforma de crowdfunding Kickstarter în 2019, iar până acum firma a vândut aproximativ 6.000 de unități.

Potrivit startup-ului, utilizatorii rezistă în dormitor un timp de până la șapte ori mai îndelungat după ce încheie programul Myhixel.

Soluția oferită de startup-up spaniol costă 190 de euro.

Sursa: CNET

CITEȘTE ȘI:

Jocul video din cauza căruia Dele Alli ar fi fost părăsit de iubită

Cât de înaltă este, de fapt, Lady Dimitrescu din Resident Evil: Village? Xbox ne ajută să ne facem o idee

Și-a instalat un sistem de minare de criptomonede în BMW, doar pentru a-i „enerva pe gameri”

Urmărește Go4Games.ro pe Google News