Joc de societate Elden Ring, lansat pe Kickstarter. Succesul este masiv

Autor: Adrian Popa | 25.11.2022
Joc de societate Elden Ring, lansat pe Kickstarter. Succesul este masiv

Un joc de societate Elden Ring a fost lansat pe platforma de crowdfunding Kickstarter, iar în doar trei zile proiectul a atras fonduri de peste 2,2 milioane de dolari. Creatorii săi sperau să strângă doar 182.000 de dolari.

Succesul a fost uriaș imediat după ce proiectul, dezvoltat de Steamforges Games, a ajuns pe platformă. După doar două ore, Elden Ring: The Board Game a atras fonduri de 1 milion de dolari.

Dezvoltatorul mai este cunoscut pentru titluri precum Dark Souls: The Board Game, Resident Evil 3: The Board Game sau Bardsung: Legend of the Ancient Forge.

DARK SOULS: The Board Game a fost finanțat tot prin intermediul Kickstarter, în 2016. A strâns peste 5 milioane de dolari, fiind una dintre cele mai populare campanii din istoria platformei de crowdfunding.

Citește și: A fost lansat jocul de societate Tetris

Cei care doresc să comande noul joc de societate pe Kickstarter mai pot face acest lucru până pe 2 decembrie.

Potrivit creatorilor, Elden Ring: The Board Game poate fi jucat de 1-4 persoane cu vârste mai mari de 14 ani, iar o sesiune durează peste 120 de minute. În acest titlu, jucătorii sunt răsplătiți sau pedepsiți în funcție de deciziile pe care le iau, nu în funcție de noroc (nu există zaruri). Livrările vor începe, potrivit dezvoltatorului, cel mai târziu în iunie 2024.

Succesul jocului de societate nu surprinde. Jocul video Elden Ring este, de asemenea, un succes uriaș. Până la 30 septembrie au fost vândute la nivel mondial peste 17,5 milioane de unități.

Acesta este al șaselea parteneriat dintre Steamforges Games și publisherul Elden Ring, Bandai Namco.

Puteți citi review-ul nostru la Elden Ring aici.

Foto: Steamforged Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News